CHP Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın: "Tekrar Adayım"

ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen ​Travel Expo Ankara'da konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın adaylık sorusuna ilişkin "Tekrar adayım" diye yanıt verdi.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2023, Cuma - 13:33
CHP Elmadağ Belediye Başkanı Aşkın: "Tekrar Adayım"

Ankara'da 6.'sı düzenlenen  Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Travel Expo Ankara) ATO Congresium'da ziyaretçilere açıldı. 

Başkentin turizmini canlandırılmasına ilişkin değerlendirilmeler yapılan fuara belediye başkanları da katılım gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın Travel Expo Ankara’da Ankara Masası’nın sorularını yanıtladı.

"Tekrar adayım"

Ankara’nın turizmini değerlendirilen CHP’li Belediye Başkanı Aşkın, adaylık sorusu hakkında konuştu.

Başkan Aydın, gelecek dönemde aday olup olmayacağına ilişkin, “Ben 2019 yılında belediye başkanı seçildim, çok güzel işlere imza attık, çok güzel başlangıçlar yaptık. Bunda da en büyük desteklerden biriside Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın desteğiyle büyük işler başlattık. Bu işleri tamamlayacağız. Elmadağ’ın Ankara’nın en güzle ilçesi oluncaya kadar çalışmaya devam edeceğiz o yüzden tekrar adayım “ diye konuştu.

Meclis üyelerine teşekkürlerini iletti

2024 bütçesi planı hakkında konuşan Başkan, belediyeyi ortak akılla yönettiklerini ve meclis üyeleri ile ilgili bir zıtlaşma yaşanmadığını söyleyerek teşekkürlerini iletti.

Elmadağ Kayak Merkezinin Elmadağ sınırları içerisinde olmadığını belirten Başkan Elmadağ içerisinde yeni kayak pistleri ve yer bulma konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Nadir rastlanan bir ırk olan Ankara Tavşanını Hollanda’dan getirttirdiklerini söyleyen başkan yeniden Ankara’da bu ırkın yaygınlaşması içinde çalışmalara başlandığını duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110488/chp-elmadag-belediye-baskani-askin-tekrar-adayim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.