Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor Oktay Banlı Travel Expo Ankara'da konuştu

ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen ​Travel Expo Ankara'da konuşan Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor Oktay Banlı, Ankara'ya ulaşımın yetersiz olduğunu ancak Ankara'da bulunan hastanelerin kaliteli hizmet sunduğunu dile getirdi.
Ankara Masası
|
18 Kasım 2023, Cumartesi - 15:03
Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor Oktay Banlı Travel Expo Ankara'da konuştu

Travel Expo Ankara 3’ncü gününde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

ATO Congresium'da 6.’sı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda birbirinden değerli konuklar Ankara turizmine ilişkin görüşlerini paylaşıyor.

Fuara çevre illerden belediye başkanları, valiler, üniversite rektörleri ve profesörler de katılım sağlıyor.

Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor Oktay Banlı Ankara Masası'nın sorularını yanıtladı.

Obetize tedavisinde son 10 yılda büyük gelişmeler yaşandığını söyleyen Profesör Doktor Oktay Banlı Hekimliğin Ankara’da çok üst düzeyde yapıldığını söyledi.

Profesör Doktor Oktay Banlı, hastaların Ankara’ya transfer organizasyonun iyi yapılması halinde sağlık turizmine büyük ölçüde katkı sağlayacağından bahsetti.

" Bütün dünyadaki hastalar Ankara’ya gelip güvenle ameliyat olabilirler"

Ulaşım alanında Ankara’nın dezavantajları olduğunu söyleyen Banlı, "İstanbul, İzmir Antalya ölçeğini düşünürsek Ankara’da ulaşım o denli yaygın değil. Binlerce hasta Ankara’ya geliyor ameliyat oluyor ancak Ankara neden geri planda kaldı diye tartışılabilir. Doğrudan uçak seferi çok önemli. 2 uçakla aktarmalı getirip götürme çabası zor bir çaba. İkincisi gelen hastalarda gelmişken tarihi turistlik yerleri görelim diyebilirler. Üçüncüsü de organizasyon konsantrasyonu çok fazla değil Ankara’da. Hekimliğin en üst düzeyde yapıldığı şehirdir Ankara. Ankara daha yukarıda olmalıdır net. Bütün dünyadaki hastalar Ankara’ya gelip güvenle ameliyat olabilirler.” Diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110611/genel-cerrahi-uzmani-profesor-doktor-oktay-banli-travel-expo-ankarada-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.