Banu Parlak kimdir?

Banu Parlak, merakla takip edilen bir sosyal medya fenomeni olarak dikkat çekiyor. Özellikle Dilan ve Engin Polat tutuklama kararıyla gündeme gelmesi, Banu Parlak'ın hayatını ve faaliyetlerini merak konusu haline getirdi. Peki, Banu Parlak kimdir? Banu Parlak kaç yaşında? Banu Parlak evli mi? Banu Parlak ne iş yapıyor? İşte detaylar...
Büşra Bayrak
|
23 Kasım 2023, Perşembe - 13:27
Banu Parlak kimdir?

Ünlü fenomen Banu Parlak, ruhsatlı olduğunu söylediği tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alındı.

Parlak'ın evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu. Parlak silahla çektiği videoda "Benim de; araba, ev gibi değil de böyle meraklarım var. Ne yapalım yani." ifadelerini kullanmıştı.

Gözaltına alınmasının ardından birçok kişi tarafından merak konusu olan Banu Parlak’ın kim olduğu merak ediliyor.

Banu Parlak kaç yaşında? 

1987 yılında Kastamonu'da doğan Banu Parlak, Kastamonu'da geçirdiği ilk, orta ve lise dönemlerinin ardından Kimya Bölümü ve Bilgi Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümlerinden mezun oldu.

Asıl mesleği kimyagerlik olan Banu Parlak, Instagram hesabında araba içinde çektiği şarkılı videolarıyla geniş bir kitle tarafından tanındı.

Banu Parlak ne iş yapıyor? 

Sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra, Banu Parlak müzik kariyerine de "Narin Yarim" single çalışmasıyla adım attı. Ayrıca, Banu Parlak Güzellik adında kendi güzellik merkezine sahiptir.

Banu Parlak evli mi?

2017 yılında aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile evlenen Banu Parlak, kısa bir süre sonra hamilelik sürecinde yaşadığı ihanet iddiasıyla olaylı bir şekilde boşandı. Çiftin Duru adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Banu Parlak'ın sosyal medya hesapları ve müzik kariyeriyle birlikte güzellik sektöründeki girişimleri, onu geniş bir hayran kitlesiyle buluşturmuş durumda.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2111208/banu-parlak-kimdir
Etiketler: banu parlak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.