Carlo Ancelotti'den Arda Güler çıkışı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in geleceği hakkında konuştu.
Onur Çetinkaya
|
03 Aralık 2023, Pazar - 14:50
Carlo Ancelotti'den Arda Güler çıkışı

Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, Amerika Birleşik Devletleri kampında yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olup, 2 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Sakatlığını atlattıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan 18 yaşındaki futbolcu uzun süre iyileşme evresi yaşadı.

20 milyon Euro'ya Eflatun beyazlı ekibe imza atan Arda Güler, sahaya bir türlü çıkamadı.

Real Madrid'in son 2 maçında kadroya dahil olan ve sahaya çıkmak için şans bekleyen Arda Güler'in antrenmanda yeniden sakatlandı.

Tarih ertelendi 

İspanyol devi Real Madrid doktorların tavsiyesi üzerine Arda Güler için riske girmeme kararı aldı. Buna göre milli futbolcunun sahalara dönüş tarihi ertelendi.

Güler tamamen iyileşmesi ve antrenmanlara ocak ayına kadar başlamaması kararı alındı. 

Ancelotti, Arda Güler'in  geleceğini konuştu

Teknik Direktör Ancelotti,  Arda Güler'in geleceğini hakkında konuştu. Genç oyuncunun yeteneklerine vurgu yapan Ancelotti,  transfer iddialarına yanıt verdi.

Ancelotti, "Sakin ve huzurlu. Hepsi bu kadar. Sakatlık sonrası bir oyuncunun etkilenmesi gayet normal. Burada yeni ve takıma katkıda bulunmak istiyor. Sakatlanan oyuncu için o ana dayanmak her zaman zordur... Arda Güler'in geleceği burada ve çok iyi işler yapacak, çünkü olağanüstü bir yeteneği var" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112797/carlo-ancelottiden-arda-guler-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.