Akşener’den tepki: DEM’e teşekkür, bize küfür ediyorsunuz!

Meral Akşener, “CHP ile 'ittifak yapmama” eleştirisine, "DEM’e teşekkür, bize küfür ediyorsunuz!" tepkisini gösterdi. Meral Akşener, vatandaşın ekonomi ile ilgili eleştirisine de, "Mansur Yavaş seçildi, peki bu sorunları neden o çözmedi? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin şerrinden ailemi emanet ettim." karşılığını verdi.
Kaynak: DHA
|
27 Şubat 2024, Salı - 21:20
Akşener’den tepki: DEM’e teşekkür, bize küfür ediyorsunuz!

Ankara'da esnaf ziyareti sırasında, seçime ayrı girmeleri sebebiyle kendisini eleştiren vatandaşa tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP'ye destek verin seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" dedi.

İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürürken Ankara'nın Mamak ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye başkan adayı Hüseyin Bayındır'la birlikte Mamak'ın Çarşı İçi Caddesi'nde dükkanları dolaşan Akşener, esnafın dertlerini dinleyerek sohbet etme fırsatı buldu.

CHP İLE İTTİFAK TARTIŞMASI VE VATANDAŞ TEPKİSİ

Ziyaret sırasında bir vatandaş, CHP ile olmayan ittifak konusunda Akşener'e eleştiride bulundu. "CHP ile neden ittifak kurmadınız? Ekrem İmamoğlu’nu, Mansur Yavaş’ı neden desteklemiyorsunuz?" şeklindeki soruya Akşener, "Biz ayrı yollardan gidiyoruz, isterseniz bize oy vermeyin" şeklinde yanıt verdi. Vatandaşın ekonomik zorluklara işaret eden yırtık mont gösterisi ve "Durumumuz perişan" yakınmasına Akşener, "Mansur Yavaş seçildi, peki bu sorunları neden o çözmedi? Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin şerrinden ailemi emanet ettim." diyerek karşılık verdi.

AKŞENER'DEN NET MESAJLAR

Vatandaşın tepkisini "Niye döndünüz?" şeklinde sürdürmesi üzerine Akşener, "Biz parti kurarken bunu sizin için değil, milletimiz için yaptık. İstemezseniz bize oy vermeyin, CHP'ye destek olun. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" dedi. Akşener, kendisine yönelik eleştirilere rağmen esnaf ziyaretlerine devam ederek, İYİ Parti'nin yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2126823/aksenerden-tepki-deme-tesekkur-bize-kufur-ediyorsunuz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.