Kartal'ın teknik direktör krizi büyüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor'a mağlup oldukları maçın ardından istifa etme gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtti. Santos'un açıklamaları, takımın geleceği hakkında belirsizliği korurken, Beşiktaş'ın son dönemdeki kötü performansı tartışma konusu oldu.
Afife Kaya
|
17 Mart 2024, Pazar - 12:07
Kartal'ın teknik direktör krizi büyüyor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maça kötü başlamadıklarını belirten Santos, "Karakter koyarak başlamaya çalıştık ama maalesef erken gollerle geriye düştük. Takımın reaksiyonu iyiydi. İlk yarı fırsatları değerlendiremedik. Ardından penaltıyla 2-0 geri düştük. İkinci yarı takımım inanılmaz bir reaksiyon gösterdi, topu hızlı çevirdik, öndeydik. Bu sene oynadığımız en iyi oyunlardan birini oynadık, ikinci yarı performansımıza bakarak. Fırsatlar yakaladık ama golü bulamadık. Penaltı pozisyonu için de böyle bir penaltı görmedim. Bu maçın hakkı beraberlikti. Ama futbolda bunlar da var. Sonuca bakarak oluyor her şey" ifadelerini kullandı.

Portekizli çalıştırıcı, istifa etme düşüncesinin olup olmadığıyla ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: "Kariyerimde daha zor durumlarda da çalıştım ve şu an istifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor. Sonuçlar son 3 maçtır kötü ama bence içeride. Galatasaray maçı ve bugünkü maç, geldiğimiz günden beri oynadığım en iyi maç diyebilirim. Galatasaray maçında da bugün de hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Göreve geldiğimizde süreç iyi gidiyordu. Tabii sonuç almadığınız zaman kötü oluyor, bu doğal. İkinci yarı performanslarının üzerine gideceğiz. Bunları maça yaymaya çalışacağız. Maç kaybettiğim zaman üçüncülük şansı zor oluyor ama hala şansımız var. Bu oyuncu grubuna güveniyorum onlarla beraber olmak zorundayız. Hedefimiz üçüncülük ve kupa. Bu hedefleri de başaracağımıza inanıyorum."

Fernando Santos'un açıklamalarının ardından Beşiktaş cephesinde teknik direktörün istifasıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Takımın geleceği hakkında ise belirsizlik sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2129563/kartalin-teknik-direktor-krizi-buyuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.