Mansur Yavaş, Turgut Altınok’a seslendi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle ilçesindeki Yaşam Demeti Parkı'nın açılışında konuştu. Yavaş, halkın sağlığı için çalıştıklarını ve belediyenin öncelikli sorumluluğunun insanların yaşam standartlarını yükseltmek olduğunu belirtti. Ayrıca, parkın toplam maliyetinin 17 milyon 500 bin lira olduğunu ve bu hizmeti halkın hizmetine sunduklarını vurguladı.
Kaynak: DHA
|
19 Mart 2024, Salı - 16:09
Mansur Yavaş, Turgut Altınok’a seslendi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde bulunan Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı. Yavaş'a, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar eşlik etti.


Mansur Yavaş, yaptığı konuşmada, Ankara'da yaşayan herkesin sağlığı için çalıştıklarını belirterek, belediyenin önemli sorumluluklara sahip olduğunu vurguladı. Yavaş, "Doğumdan ölüme kadar her şeyle ilgilenen kurum belediyedir. Asfalt yok, bunların hepsi çok çabuk unutulur. Önemli olan insanların yaşadığı yerler yapmak, insanların hayrına, onların kullanacağı şeyler yapmak." dedi.

"Daha önemli alanlara harcama yapılmalı"

Mansur Yavaş, Ankara'nın giriş ve çıkışlarına yapılan yapılar hakkında eleştirilerde bulunarak, "Bugünkü maliyeti 350, 400 milyon lira olan bu yapılar sadece estetik bir görüntü vermekten öteye geçmiyor. Bu paraların, Ankara'nın alt yapı ihtiyaçları gibi daha önemli alanlara harcanması gerekiyor." şeklinde konuştu.

"Banka hesabını göremedik"

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok'un mal varlığı beyanıyla ilgili de konuşan Yavaş, kamu yöneticilerinin şeffaf olması gerektiğini ve kendisinin ve belediyenin harcamalarını açıklaması gerektiğini söyledi.

Yavaş, "Mal beyanını açıkladılar mı, açıklamadılar mı belli değil. Bunun yorumunu size bırakıyorum. O kadar Emlak Vergisi'ni ödemek için herhalde bir bankada hesabı olması lazım değil mi? Evet. Göremedik maalesef." ifadelerini kullandı.

Yaşam Demeti Parkı'nın açılışını da gerçekleştiren Yavaş, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yavaş, parkta kreş, kafe, emekliler lokali, kütüphane, fitness alanı, basketbol sahası, tenis kortu gibi birçok hizmetin sunulduğunu belirterek, parkın toplam maliyetinin 17 milyon 500 bin lira olduğunu dile getirdi. Yavaş, "Para sizin, tesis sizin." sözleriyle parkı halkın hizmetine sunduklarını ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2129900/mansur-yavas-turgut-altinoka-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.