Çankaya Belediyesi'nden korona mücadelesine destek

Çankaya Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında binlerce vatandaşa maske, dezenfektan ve kolonya desteği verdi. Bu çerçevede 1 milyon 800 bin adet maske dağıtımı yapıldı.
IHA-20201124AW173562
|
24 Kasım 2020, Salı - 13:12
Çankaya Belediyesi'nden korona mücadelesine destek

Çankaya Belediyesi'nin koronavirüsle mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara maske, dezenfektan ve kolonya desteği sağlayan Çankaya Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ise  dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. 

Çankaya Belediyesi'nden pandemi çalışmaları

Türkiye'de ilk vakanın görüldüğü 12 Mart tarihinden sonra tedbirlerini arttıran Çankaya Belediyesi, bu süreçte 1 milyon 800 bin adet maske dağıttı. Bu destek, muhtarlardan sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara kadar bir çok kesime ulaştı. Ayrıca salgınla mücadelede ön saflarda olan sağlık çalışanlarına ise 3 bin adet N95 maske temin edildi. 

"Çankaya’da hiç kimse yalnız değildir"

Pandemi ile mücadele çalışmalarında en başarılı ilçe belediyesi seçildiklerini hatırlatan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Koronavirüsün pandemi ilan edilmesinin hemen ardından Çankaya genelinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarından, gıda ve süt yardımlarına, küçükten büyüğe her yaştan Çankayalının yanında olduk. Virüsle mücadelede hayati önem taşıyan maske ve hijyen malzemelerini de ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırdık. ’Çankaya’da hiç kimse yalnız değildir’ diyerek bundan sonraki süreçte de yerel yönetim olarak imkanlarımız ölçüsünde her yurttaşımızın yanında olacağız" diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/384652/cankaya-belediyesinden-korona-mucadelesine-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.