Gölbaşı'dan Paylaşım Noktası'na süt desteği

Gölbaşı Belediyesi'nin hayata geçirdiği Paylaşım Noktası projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılma üzere bir firma tarafından verilen 6 bin 180 adet süt raflardaki yerini aldı.
IHA-20201201AW179233
|
01 Aralık 2020, Salı - 11:42
Gölbaşı'dan Paylaşım Noktası'na süt desteği

Gölbaşı Belediyesi'nin hayata geçirdiği Paylaşım Noktası projesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde bir süt firması ile bir araya gelerek iş birliğine imza atan Gölbaşı Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına süt dağıtımı gerçekleştirecek. Firmanın verdiği 6 bin 180 adet süt vatandaşlara ulaştırılacak. 

"Paylaşım noktamız desteklerle büyüyor"

 Paylaşım Noktası’na destek veren süt firması yetkililerine teşekkür eden Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Bağışlanan sütler yoksul ve çocuklu ailelere dağıtılmak üzere paylaşım noktamızın raflarında yerini aldı. Paylaşım Noktamıza yaptıkları katkı için bir kez daha teşekkür ederim. Paylaşım noktamız desteklerle büyüyor. Birçok ailenin yüzünü güldürüyor” dedi. 

"İhtiyacın yoksa atma, paylaş"

Paylaşım Noktası tarafından başlatılan "İhtiyacın yoksa atma, paylaş" sloganıyla düzenlenen kampanya sayesinde pek çok kapıya ulaştıklarını aktaran Şimşek, “Her yaşta ihtiyaç sahibi vatandaşımızın giyim ihtiyacını karşılamakla birlikte, çeşitli ev eşyaları ve beyaz eşya taleplerini de gidermeye çalışıyoruz. Kampanya dahilinde vatandaşlarımız, kullanılabilecek durumda olan çeşitli giyim ve ev eşyalarını Paylaşım Noktası’na veriyor. Bu sayede hayırseverler ve ihtiyaçlar sahibi arasında bir gönül köprüsü oluşuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Paylaşım Noktası destekleri için 485 53 36-38 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz

http://www.ankaramasasi.com/haber/411844/golbasidan-paylasim-noktasina-sut-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.