Etimesgutlu miniklerin karne heyecanı

Etimesgut Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevleri'nde 1. dönem karne heyecanı yaşandı. 3, 4, 5 yaş grubu çocuklar karnelerini alarak 1. dönemi başarıyla tamamladılar.
Zeliha Demirci
|
22 Ocak 2021, Cuma - 13:24
Etimesgutlu miniklerin karne heyecanı

Pandemi nedeniyle yayımlanan genelgeler doğrultusunda tedbirlerini alarak yüz yüze eğitimlerine devam eden Etimesgut Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevleri'nde 1. dönem karne heyecanı yaşandı. 3, 4, 5 yaş grubu çocuklar karnelerini alarak 1. dönemi başarıyla tamamladılar.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel eğitim öğretim yılının 1. dönemini tamamlayan öğrencileri tebrik etti. Demirel, "Kreşlerimizde Kovid-19 tedbirlerini en üst düzeyde alarak yüz yüze eğitimlerimize devam ettik. İnşallah pandemi bir an önce atlatırız, okul koridorları, okul bahçeleri öğrencilerimizin cıvıltılarıyla dolar; bütün okullarda yüz yüze eğitimlerin verildiği günlere döneriz." dedi.

10 kişilik özel sınıflarda eğitim

Etimesgut Belediyesi Zübeyde Hanım Kreş ve Gündüz Bakımevi, Devlet Bahçeli Eğitim Spor ve Yaşam Merkezi Bağlıca Kreş ve Gündüz Bakımevi, Ahi Elvan Kreş ve Gündüz Bakımevi, Güzelkent Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Eryaman Kreşi'nde KOVİD-19 tedbirlerini alarak eğitimlerine devam ediyor. 10 kişilik özel sınıflarda maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami özen gösterilerek eğitim veriliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/540613/etimesgutlu-miniklerin-karne-heyecani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.