Keçiören'de belediye ekipleri yolları açtı, karın keyfini çocuklar çıkardı

Ankara'da etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte Keçiören'de kartpostallık görüntüler ortaya çıkarken, çocuklar sokaklara akın edip doyasıya eğlendiler.
Büşra Bayrak
|
16 Şubat 2021, Salı - 12:51
Keçiören'de belediye ekipleri yolları açtı, karın keyfini çocuklar çıkardı

Keçiören Belediyesi, il genelinde etkili olan kar yağışının başlamasıyla birlikte kaldırım, sokak ve caddelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürülen çalışmalara gün içerisinde de devam ediliyor.

Keçiörenli çocuklar ise etkili olan kar yağışının tadını çıkartarak hem kartopu oynadılar hem de eğimli yerlerden kızak ve naylon poşetlerle kayak yaptılar.

Vatandaşımıza mağduriyet yaşatmıyoruz

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise kar yağışının devam ettiği ilçede sürdürülen çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:

"Yol ve kaldırımlarımızda vatandaşımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve mesailerine güvenli ulaşımları için sabaha kadar sahadaydık. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek sürdürdüğümüz çalışmalarla şehrimizde kapalı herhangi bir cadde veya sokak bırakmadık. 150 personel, 10 kar küreme aracı, 6 greyder, 5 JCB, 3 Loder yükleyici, 20 transit tuzlama aracı, 10 kamyon, 5 binek kontrol aracımız ile karla mücadele çalışmalarımızı sürdürdük."

http://www.ankaramasasi.com/haber/597013/keciorende-belediye-ekipleri-yollari-acti-karin-keyfini-cocuklar-cikardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.