Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya Gara tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK'nın Gara katliamı üzerinden batı ülkelerine tepki göstererek, "Sizde böyle bir şey olduğu zaman yaygaralarınızdan geçilmiyordu. Sesiniz çıksa da çıkmasa da görevimizi biliyoruz. Bu teröristlere bu ülkede fırsat vermeyeceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
16 Şubat 2021, Salı - 14:52
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya Gara tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  partisinin Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. PKK'nın Gara katliamına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, batı ülkelerine yüklendi. 

"Türkiye'nin yanında kimseyi göremedik"

"Kendi güvenlik ve refahları için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyenlerin tutarsızlıkları bu durumlarda kendilerini çok daha fazla belli ediyor." diyen Erdoğan, "Nitekim bir başka ülkenin başına gelse, tüm dünyanın ayağa kalkacağı 13 masumun infazı hadisesinde gelen bir kaç cılız ses dışında, Türkiye'nin yanında kimseyi göremedik." ifadesini kullandı.

"Neden sesiniz çıkmıyor? Neden sustunuz?"

"Ey Batı neredesiniz? Neden sesiniz çıkmıyor? Neden sustunuz?" diye sonra Erdoğan, "Sizde böyle bir şey olduğu zaman yaygaralarınızdan geçilmiyordu. 15 Temmuz hadisesi oldu, sesiniz çıkmadı. Şimdi bu hadise, yine sesiniz çıkmıyor. Sesiniz çıksa da çıkmasa da görevimizi biliyoruz. Bu teröristlere bu ülkede fırsat vermeyeceğiz." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/597266/cumhurbaskani-erdogandan-batiya-gara-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Yorumcu
16 Şubat 2021, 15:21
2053 vizyonu? Ekonomi, işsizlik vb