Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gara'daki sorumluluk tartışması üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunun sorumlusu Erdoğan'dır diyor. Sen ne yüzsüzsün, ne karaktersizsin? Bunların cibilliyeti bozuk." dedi.
Ankara Masası
|
24 Şubat 2021, Çarşamba - 13:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Gara'daki sorumluluk tartışması üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunun sorumlusu Erdoğan'dır diyor. Sen ne yüzsüzsün, ne karaktersizsin? Bunların cibilliyeti bozuk." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması şu şekilde:

Geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyinde bir mağarada infaz edilen 13 silahsız masum insanın başına gelen acı hadise bile, karşımızdaki kirli zihniyeti utandırmaya yetmemiştir. Bunlar öyle utanmaz ki, onu bile benim üzerime yıkmaya çalışıyor. Bu 13 kişiyi kaçıranlar kim ? 5-6 yıl içerinde dağ taş demedik bütün buraları aradık, taradık. Bunlar utanmadan 'orada sakinler, güvence atlındalar" diyecek kadar yüzsüzler. Kim bunlar? CHP ve ortağı HDP. Bunu beraber yürüttüler, beraber kurdular bu tezgahı.

"Teröristleri inlerinde bitireceğiz"

5-6 yıldan sonra operasyonu yapmak zorunda kaldık. Bununla ilgili İçişleri ve Savunma bakanımı bu beyefendilerin makamına gönderdik. Bizzat gittiler anlattılar. Bunlar anlatıldığı halde utanmadan terbiyesizce eleştiri yağmuruna tuttular. Makamınızda gelip her şeyi anlattılar. Ne soracaksanız sorun dediler. Bu kadar açık, şeffaf bu süreç ortaya konulurken, siz ne yüzsüzsünüz ki Meclis'teki bu çalışmadan sonra hala saldırıyorsunuz? Ne yaparsanız yapın. Bu Cumhur İttifakı, bu AK Parti iktidarı bu yolda inanarak sizin kol gerdiğiniz o teröristleri inlerinde bitire bitire yoluna devam edecektir.

"Bize yıkmaya kalkacak kadar alçaldılar, alçaklaştılar"

Teröristlerin sayısı 10 binlerdi, şimdi yüzlere düştü. Ve bu mücadelemizi aynı kararlılıkla devam ettiriyoruz. Terör örgütünü ve siyasi uzantılarını korumak için bu katliamın suçunu bize yıkmaya kalkacak kadar alçaldılar, alçaklaştılar. Bunun sorumlusu Erdoğan'dır diyor. Sen ne yüzsüzsün, ne karaktersizsin? Bunların cibilliyeti bozuk.

http://www.ankaramasasi.com/haber/613756/cumhurbaskani-erdogandan-kilicdarogluna-gara-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.