Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a trol ve yazılım desteği iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Almanya, İngiltere ve Amerika'dan trol hesaplardan ve yazılımsal olarak destek verildiğini iddia etti.
Ankara Masası
|
25 Mayıs 2021, Salı - 23:05
Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a trol ve yazılım desteği iddiası

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yönelttiği Günün Programı'na Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal konuk oldu.

Fatih Ünal, sosyal medyada ve astırdığı pankartlarla gündem düşmeyen  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın seviyesiz bir propaganda yürüttüğünü söyledi.

" Bu seviyesiz bir siyaset"

Ünal, Yavaş'ın izin verdiklerini yansıtmadan, izin vermediklerini gündeme taşımaya çalıştığını ifade ederken "Mansur Yavaş şunu yapıyor. 1 liraya verdiğimiz halde sizin yüzünüzden 1 liralık indirimi yapamıyorum diyerek yanlış propaganda yapıyor. Metroya oraya buraya pankart asıyor. Bu seviyesiz bir siyaset. Ak Parti bu siyasetlerin hiçbirine girmez.Biz Ak Parti olarak halkımıza doğruları söylemekle, doğruları yapmakla, doğruları konuşmakla mükellefiz. Dün de öyleydik bugün de öyleyiz, yarın da öyle olacağız." dedi.

" Dışarıdan pompalanan bir şey bu"

Türkiye'ye yönelik dışarıdan bir algı pompalandığını belirten Ünal "Nihayetinde bugün Selçuk Bayraktar’ı konuşmamız gerekirken, bugün Türkiye’nin başarılarını konuşmamız gerekirken, Türkiye’nin Karabağ’daki gücünü konuşmamız gerekirken, bugün Suriye’deki Libya’daki gücümüzü konuşmamız gerekirken, bugün bir kişi çıkmış dedikodu yapıyor, dedikodu üzerinden insanları uyutmaya devam ediyor. Algı dediğimiz şey bu. Dışarıdan pompalanan bir şey bu. Türkiye’nin milli bağımsız reflekslerini inciten şeyler bunlar." diye konuştu.

" Yazılımsal ve trol olarak destek var"

Mansur Yavaş'a yurt dışından trol ve yazılımsal olarak destek verildiğini iddia eden Ünal "Hashtangler yapılıyor. Hashtanglerle ilgili dışarıdan destek veriliyor. Bir sürü tweetin Almanya’dan İngiltere’den Amerika’dan atıldığını görüyoruz biz. Yazılımsal olarak da trol olarak da destek var. Facebook, Twitter, Instagram veya diğerleri sen doğru bir paylaşım yaptığında Türkiye adına lehine kullandırmıyor. Selçuk Bayraktar’ın geçen attığı tweeti sınırlandırdı. Bir algı var. Çok dikkatli olmak lazım" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/797372/fatih-unaldan-mansur-yavasa-trol-ve-yazilim-destegi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.