Altındağ'da Süleyman Soylu sürprizi

Altındağ Belediyesi ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) tarafından düzenlenen 15 Temmuz programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelindi.
Samet Dirican
|
16 Temmuz 2021, Cuma - 11:00
Altındağ'da Süleyman Soylu sürprizi

Altındağ’da anlamlı ve duygu dolu bir anma programı gerçekleştirildi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) ile birlikte düzenlenen programda, şehitler rahmetle anıldı, gaziler yad edildi.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen programa şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yeğin, Zeynep Yıldız, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ve TÜGŞAV Başkanı Lokman Aylar da katıldı. 

Program duygu dolu anlara sahne oldu.

Süleyman Soylu'dan sürpriz

Altındağ’daki anma programında bir de sürpriz yaşandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize’deki afet bölgesinden video konferansla programa katıldı. 15 Temmuz şehitlerini şükranla ve minnetle yad ettiklerini belirten Başkan Asım Balcı, “Bugün bu vatan uğruna canını veren şehitlerimiz sayesinde, güven ve huzur içinde yaşıyoruz. Halkımızın cesaretini simgeleyen 15 Temmuz şehitlerimizin mekanı cennet olsun, kabirleri nur dolsun. Allah bu millete bir daha böyle karanlık geceler yaşatmasın inşallah...15 Temmuz Destanı'nı unutmayacağız ve unutturmayacağız.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/892761/altindagda-suleyman-soylu-surprizi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.