Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciğerlerini yakacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sabotaj için hep endişeliydik. Bu endişemizin arkasından da bir şeyler çıktı. Bu kişilerin aileleri PKK'yla iltisaklı kişiler. Her yönüyle araştırıyoruz. Ciğerlerimizi yakanın ciğerlerini yakacağız" dedi.
Ankara Masası
|
04 Ağustos 2021, Çarşamba - 22:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ciğerlerini yakacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A Haber - Atv - A Para - ANews ortak yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, orman yangınlarıyla ilgili sabotaj iddialarına "Sabotaj için hep endişeliydik. Bu endişemizin arkasından da bir şeyler çıktı. Bu kişilerin aileleri PKK'yla iltisaklı kişiler." diye cevap verdi.

Erdoğan konuyla ilgili şu şekilde konuştu;

 "Bu endişeyi en başından beri taşıdık. Bunun altından bir şeyler çıktı. Tutuklananların ailesinde PKK ile iltisaklıların da olduğunu tespit ettik. Bütün polis teşkilatımız, istihbaratımız bunun incelemelerini yapıyor. Bizim ciğerlerimiz yanıyor. Ciğerimizi yakanların ciğerini yakacağız. Burada canlılar yandı. Ortada bir cinayet var. Bir taraftan telefat var, bir de o ormanlar özellikle arılarımızın en çok üretim yaptığı ormanlar. Marmaris bu konuda meşhurdur. Bunları bir kenara koymamız mümkün değil. Yangınlar ilgili her türlü ihbar, belge ve bilgi jandarma ve istihbaratımız tarafından etraflıca inceleniyor. Devam eden soruşturmaların neticelerini kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

" Uçaklar pert olmuş halde"

Türk Hava Kurumu'na talip olmuşlar. Peki buradaki uçakların şu anki durumu nedir? Uçaklar pert olmuş halde. Uçakların durumu iş görür olmaktan çıkmış vaziyette. Bir de çok amaçlı uçaklardan almamız söz konusu.

'HelpTurkey' hashtangi

Demek ki bu kadar rahatsız oluyorlar, güçlüyüz. Onun karşısında da güçlü Türkiye diye hesap açtılar. Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı. Güçlü Türkiye çok daha fazlasıyla karşılık buldu. Türkiye artık özellikle de savunma sanayiinde çok farklı bir yere geldi.

Daha Başbakan olmamıştım. Seçim kazanmıştık. Bush o zaman ABD'de iş başındaydı. Kendisine 'Biz ortağız. Ama terörle mücadelede bize İHA bile vermiyorsunuz' dedim. Bizim terör örgütleriyle mücadelede buna ihtiyacımız var. Dışişleri Bakanı ise '48 saat içerisinde İHA'lardan Türkiye'ye vereceksiniz' dedi. Geçici bri sürede olsa İHA'lardan verdiler. Bu, daha sonra bize BAYKAR'ı geliştirmemizi sağladı. Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Biz bu sahtekarlarla savaşa savaşa buraya geldik. Biz dimdik buradayız Yalanla yıkılmayız. Türkiye şu anda imkansız Türkiye değil. Artık güçlü bir Türkiye var.

Hakikati görenler elinin tersi ile itiyor. Onlar ne derse desin biz yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/927157/cumhurbaskani-erdogan-cigerlerini-yakacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.