Türkiye Değişim Partisi'nden Emre Pekbay: Değişim Gençliği Farkını Herkes Görecek

Türkiye Değişim Partisi Ankara İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Emre Pekbay, part-time çalışmaya yönelik yasal düzenlemelere ilişkin konuştu. Pekbay, "Biz gençler ülkemiz için çalışmak, üretmek ve refah seviyesini yukarılara çekmek istiyoruz" dedi.
Zeliha Demirci
|
21 Eylül 2021, Salı - 15:48
Türkiye Değişim Partisi'nden Emre Pekbay: Değişim Gençliği Farkını Herkes Görecek

Türkiye Değişim Partisi (TDP) 26 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştireceği büyük kurultayına tüm birimleriyle ve tam kadro hazırlanıyor. 

Bu çalışmalar esnasında, gençlerin tercihi olan part-time çalışmaya yönelik yasal düzenlemelere ilişkin söylemlerde bulunan TDP Ankara İl Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanı Emre Pekbay, "31 Aralık itibarıyla hayata geçirilecek olan part-time çalışmaya yönelik yasal düzenlemede işçi ve işveren ihtiyacına uygun iş sözleşmesi yapabiliyor, kısmi süreli çalışanların sigorta bildirimleri çalıştıkları saatlerin güne çevrilmesiyle oluşan prim günleri esas alınarak yapılıyor. Bu hesaplamaya göre her 7.5 saatlik çalışma 1 gün kabul ediliyor. Yeni yılla birlikte çalışanların hafta tatili, ücretli izni hak etme süresi ve kıdem tazminatına hak kazanma sürelerine ilişkin düzenleme hayata geçirilecek. Bunlar sevindirici fakat yeterli değil. TDP iktidarında gençlik için projelerimiz ve çalışmalarımızla farkımızı ortaya koyacağız. Biz gençler ülkemiz için çalışmak, üretmek ve refah seviyesini yukarılara çekmek istiyoruz. Biz Değişim Gençleri olarak ülkemizin geleceği olduğumuzun ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Atatürk'ün gösterdiği yolda yürümekten hiç yılmayacağız." açıklamalarında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1016433/turkiye-degisim-partisinden-emre-pekbay-degisim-gencligi-farkini-herkes-gorecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.