Yetkin Öztürk'ün paylaşımına Ak Partili isimden yanıt

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün ziyaretlerinin ardından İncek'ten "Bugüne kadar hiç bir siyasinin ziyaret dahi etmediği yer' olarak bahsetmesine Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan "siz ilk defa gelmiş olabilirsiniz" göndermesinde bulundu.
Ankara Masası
|
17 Ekim 2021, Pazar - 20:14
Yetkin Öztürk'ün paylaşımına Ak Partili isimden yanıt

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün Gölbaşı ziyaretinin ardından yaptığı paylaşım tartışmanın fitilini ateşledi.

Öztürk "Ankara'nın merkezinde, ama bugüne kadar hiç bir siyasinin ziyaret dahi etmediği, İncek Köyünü, Teşkilat Başkanımız Sn. Koray Aydın ve Gölbaşı İlçemizden arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Köyde, hemşerilerimiz ile diz dize oturduk, dertleştik. İYİ yarınlar için artık biz varız." paylaşımında bulundu.

"Siz ilk defa gelmiş olabilirsiniz"

Öztürk'ün paylaşımına Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan'dan dikkat çeken bir yanıt geldi.

Toplantının kendi inşaa ettikleri merkezde gerçekleştirildiğini belirten Akceylan "Sayın Başkan toplantınızı yaptığınız kültür merkezini biz inşa ettik, İncekli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bu eserimizden siz de istifade etmissiniz. Bu arada siz ilk defa gelmiş olabilirsiniz ama biz hep buralardayız" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1064832/yetkin-ozturkun-paylasimina-ak-partili-isimden-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.