Mamak'ta geleceğe yatırım

Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Eğitime Tam Destek’ programı kapsamında ilçe genelindeki öğrencilere kitap dağıttı. Başkan Köse "Belediye olarak çocuklarımıza özellikle eğitim alanında fırsatlar ve imkanlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.​
Ankara Masası
|
13 Kasım 2021, Cumartesi - 12:03
Mamak'ta geleceğe yatırım

‘Eğitime Tam Destek’ programı kapsamında harekete geçen Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullardaki öğrencilere 26 bin 4 yüz bir adet soru bankası, 101 bin 6 yüz deneme sınavı ve ilköğretim 1. sınıflar için 10 bin 407 adet kaynak kitap dağıttı.

Program kapsamında Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Şafaktepe İlkokulu 1 ve 8. Sınıf öğrencileri ile Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine kaynak kitap dağıtarak, öğrencilerin ara tatili verimli geçirmeleri konusunda nasihatte bulundu.

"Eğitim alanında imkanlar sunmaya devam edeceğiz”

Eğitime verilecek desteğin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini ifade eden Mamak Belediye Başkan Murat Köse "Belediye olarak çocuklarımıza özellikle eğitim alanında  fırsatlar ve imkanlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Mamak’ta okuyan öğrencilerin ciddi bir potansiyeli olduğuna dikkat çeken Başkan Murat Köse şöyle konuştu: “Belediye olarak bizlerde öğrencilerimize elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. İlçe genelinde bilimden sanata, eğitimden spora kadar birçok alanda hayata geçirdiğimiz projelerde kendilerini geliştirebilecekleri olanaklar sunuyoruz." 

Öğrencilerin kendilerine sunulan fırsatları iyi değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Köse; "Ülkemizin bekası gençlerimizin değerli ve özverili çalışmaları ile şekillenecek" ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1116825/mamakta-gelecege-yatirim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.