Mehmet Yiğiner: Mansur Yavaş gereğini yapsın

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da yaşanan ulaşım krizine ilişkin "Mansur Yavaş bu gidişle belediyeyi batıracak. Mansur Yavaş, şov yapmasın gereğini yapsın" dedi.
Ankara Masası
|
10 Mart 2022, Perşembe - 13:54
Mehmet Yiğiner: Mansur Yavaş gereğini yapsın

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da özel halk otobüsü ve minibüsçülerin akaryakıt zamlarını ve gerekli desteği aldıklarını belirterek kontak kapatmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 Yiğiner, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı göreve çağırırken "Bu sıkıntının kaynağı akaryakıta gelen yüksek zamlar. Şoför esnafı mazota yapılan zamlardan aşırı derecede mağdur durumda. ABB Mansur Yavaş, sorunu çözmek için ulaşım ücretlerini artırmalıdır. Fakat siyasi sebepler bu artışı yapmıyor. Mansur Yavaş bu gidişle belediyeyi batıracak. Mansur Yavaş, şov yapmasın gereğini yapsın" dedi.

"Türkiye geneline yayılabilir"

"Türkiye genelinde taşımalı eğitime hizmet veren servisçiler de sıkıntıda yakında kontak kapatma eylemleri ülke geneline yayılabilir" uyarısında bulunan Yiğiner şunları söyledi;

 Mazot 7 lirayken ihaleyi kazanan servisçiler bugün 22 liralık fiyatlar karşısında para kazanamıyor zarar ediyor. Eylemlerin başlamaması için arkadaşları zor tutuyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı acilen taşıma ihalelerinde fiyatları güncellemeli

http://www.ankaramasasi.com/haber/1354249/mehmet-yiginer-mansur-yavas-geregini-yapsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.