Ali Hikmet Akıllı'dan Hakan Han Özcan'a canlı yayın daveti

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara Büyükşehir Belediyesine 11 bin kişi alınarak, kadrolaşma yapıldığı iddiasında bulunan Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı listeleriyle birlikte canlı yayına davet etti.
Ankara Masası
|
18 Mart 2022, Cuma - 14:58
Ali Hikmet Akıllı'dan Hakan Han Özcan'a canlı yayın daveti

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Akıllı, Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın "Ankara Büyükşehir Belediyesinde Cumhuriyet tarihinin en büyük kadrolaşması yapıldı. 11 bin kişi işe alındı" iddialarına ilişkin canlı yayında davetinde bulundu.

Özcan'a listeleri getirmesini teklif eden Akıllı şunları söyledi;

Gelsin bir gün buraya konuşalım. 11 bin kişilik listeyle gelsin. Bana desin ki şunlar CHP'li. Önce Büyükşehir Belediyesi'nden ihale alan yöneticilerine baksın. Gökçek döneminde hala bugün ihale alanlara baksın. Büyükşehir'den hangi şirketler ihale alıyor onlara baksın. Birde 94'ü bir hatırlasın. O pencereden atılan memurları, sokakta araba saydırılan kadın memurları. Bence ondan sonra baksın. Tam sayıyı bilemiyorum belediyeye ne kadar adam alındı. Ama kimse şunu söyleyemez; Bunların hepsi CHP'lidir. Böyle bir şey yok. Keşke öyle bir şey olsa da İl Başkanı olarak bu parti beni sırtında taşısa. Ama yok. Benim aldığım en büyük eleştiri CHP'lilerin biz az işe girdik eleştirisidir. Beni eleştirirler. Varsa böyle bir şey buyursunlar. Bir arada 7 bin kişi işten çıkarttılar dediler. Onunda listesini alsınlar gelsinler. Konuşalım kimi atmışız. Görelim ona göre cevabını verelim.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1373216/ali-hikmet-akillidan-hakan-han-ozcana-canli-yayin-daveti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.