Başkan Çetin'den pazarlarda denetim

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ​Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan pazarlarda, kalite ve hijyen kontrolü gerçekleştirdi.
Ecem Çetin
|
07 Nisan 2022, Perşembe - 13:27
Başkan Çetin'den pazarlarda denetim

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin  Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede bulunan pazarlarda  Ramazan ayında vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.  

Pazar yerini gezerken ilçe halkı ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, iftar vaktine kadar denetimlerini titizlikle sürdürdü.

Vatandaşların gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri için denetimlere devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin,"Hemşehrilerimizin, huzurlu bir Ramazan Ayı geçirebilmeleri için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşması için ürünlerin kalitesi, malzemelerin tazeliği ve hijyeni konusunda taviz vermiyoruz. İlçe sakinlerimizin güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikte devam edecek" ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1415443/baskan-cetinden-pazarlarda-denetim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.