Başkan Çetin'den pazarlarda denetim

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ​Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan pazarlarda, denetim yaptı
Ecem Çetin
|
15 Haziran 2022, Çarşamba - 12:05
Başkan Çetin'den pazarlarda denetim

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin  Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede bulunan pazarlarda  Ramazan ayında vatandaşların, herhangi bir mağduriyet yaşamamaları, rahat ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için denetim gerçekleştirdi.  

Ürünleri teker teker inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gerçekleştirdiği denetimlerde son dönemde pazarlardaki fiyat dalgalanmalarına karşı fiyat-etiket kontrolü yaparak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

"Pazar yerlerinde ekstra önlemler alıyoruz"

Vatandaşların, sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmeleri için sık sık denetimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Fiyat denetimi, çürük ve bozulmuş gıdaların satılıp satılmadığına dair denetimler yapmaya devam ediyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, tüketici sağlığının korunması amacıyla gıda hareketliliğinin yoğun olduğu Pazar yerlerinde ekstra önlemler alıyoruz. Hemşehrilerimizin cebini ve sağlığını ilgilendiren konularda çok hassasız. Zabıta ekiplerimizin bu anlamdaki denetimlerini aralıksız sürecek" ifadelerine yer verdi 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1582358/baskan-cetinden-pazarlarda-denetim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.