Mansur Yavaş'tan 'Gökçek' çıkışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş​, "Ankara halkına Gökçek döneminin eserlerinden hangisi aklınızda kaldı deseniz bir numaralı Anka Park, ikincisi de Dinocanlar." dedi.
Ecem Çetin
|
16 Nisan 2022, Cumartesi - 04:20
Mansur Yavaş'tan 'Gökçek' çıkışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Meclis Toplantısı Nisan Ayı 5.Birleşiminde Melih Gökçek döneminde gerçekleştirilen projeleri paylaştı. 

Yavaş," Proje proje dediklerinizi bir gösterir misiniz? 25 yılı üç yılı kıyaslıyorsunuz. 25 yılda neler yapılmış bir bakalım. Hep boş, batak, çöp proje. Buraların ne olarak kullanıldığı belli değil. Buralara milyarlarca paralar yatırıldı. Şimdi 25 yıllık belediyeciliğin arkasından Ankara halkına çıkıp sorduğunuz zaman Gökçek döneminin eserlerinden hangisinden aklınızda ne kaldı deseniz bir numaralı Anka Park arkadaşlar, ikincisi de Dinocanlar." diye konuştu. 

Murat Ağırel Parsel Parsel ve Parsel Parsel 2 Vurgun kitaplarını gösteren Yavaş,"İki kitap dolusu Ankara halkında kimleri zengin ettiği öyküsü var bunlar mahkemeye de verilemiyor, ispat hakkı sunulacak diye verilemiyor. Final bu dur" dedi.

Yavaş'ın önceki döneme ait gösterdiği projeler şöyle;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1428467/mansur-yavastan-gokcek-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.