Fatih Ünal: Mansur Yavaş iddialara yanıt veremedi

ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse'nin 'Yavaş'ın Kabilesi' açıklamalarına destek verirken, Mansur Yavaş'ın ortaya atılan iddialara yanıt vermediğini söyledi. Ünal, ABB kurumlarındaki usulsüzlüklerin, yolsuzlukların ayyuka çıktığını belirtti.
Ankara Masası
|
22 Nisan 2022, Cuma - 16:16
Fatih Ünal: Mansur Yavaş iddialara yanıt veremedi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Ünal, gergin geçen faaliyet raporu sunumu toplantısında AK Parti Grup Başkanı Murat Köse'nin dile getirdiği  ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın belediye içinde çetesi olduğu iddialarına destek verdi. 

"Mansur Yavaş iddialara yanıt veremedi"

Murat Köse'nin gündeme getirdiği  Ertan Işık, Servet Avcı, Yüksel Arslan gibi isimlerin 3 yıldır konuşulduğunu ifade eden Ünal, "Mansur Bey iddialara yanıt veremedi." dedi. Ünal, "Mansur Bey'den Murat Bey'in iddiasından sonraki süreçte, "Hayır bu arkadaşlarla bir sıkıntımız yok. Bu arkadaşlar bizim çalışma arkadaşımız ve ciddi olarak da faaliyet içindeyiz" demesini beklerdim" diye konuştu.

Ünal, Ertan Işık'ın Mansur Yavaş kontenjanından olduğunu, Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan aracılığıyla birçok kişinin işe alındığını, Servet Avcı'nın ise basın mensubu görevi dışında Mansur Yavaş'ın kara kutusu olduğunu söyledi.

Ertan Işık, Servet Avcı, Yüksel Arslan arasında belediyede güç kavgası olduğunu da iddia eden Ünal, birbirlerine silah çektikleri kavgaların olduğu duyumları aldıklarını belirtti.

"Yolsuzluklar ayyuka çıktı"

Servet Avcı'nın başdanışmanlıktan ayrıldıktan sonra kaleme aldığı, usulsüzlük, yolsuzluk gibi imalarda bulunduğu yazısı hatırlatılması üzerine Ünal "Çok ciddi sıkıntılar olduğunu duyuyoruz. Zaten Anket AŞ de olsun, Halk Ekmek de olsun, ANFA da olsun bir sürü usulsüzlüğün, sıkıntıların, yolsuzlukların olduğunu biliyoruz. Bunlar ayyuka çıktı." şeklinde duyuyoruz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1443934/fatih-unal-mansur-yavas-iddialara-yanit-veremedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.