Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan korona tedbirlerine uyulmamasına tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs tedbirlerine uyulmamasına tepki göstererek "İnsanımız adeta kendisinin katili" dedi.
Ankara Masası
|
05 Eylül 2020, Cumartesi - 15:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan korona tedbirlerine uyulmamasına tepki
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Son dönemde artan koronavirüs vaka sayılarına rağmen sağlık sisteminin dimdik ayakta olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın tedbirlerine dikkat edilmemesine tepki gösterdi.

"Mesafe ve maskeye uyulmuyor"

"Düğünlerde dikkat diyoruz maalesef uyulmuyor. Mesafe diyoruz uyulmuyor, maske diyoruz uyulmuyor." diyen Cumhrubaşkanı Erdoğan, "Kovid-19 salgınından korunmanın çaresi bulunana kadar her vatandaşımız kendi tedbirini kendisi uygulayacaktır." şeklinde konuştu.

"İnsanımız kendisinin katili"

Kapalı alanlarda sigara içilmeye devam edildiğine dikkat çeken Erdoğan, şu şekilde devam etti: "İnsanımız adeta kendisinin katili. Bunu söylediğimiz zaman vatandaşımızın ağrına gidiyor. Biz halkımızı seviyoruz. Ve onların sağlığını çok ama çok önemsiyoruz. Buna lütfen dikkat edelim. Aksi takdirde hem kendimiz hem sevdiklerimiz için sonu ölüme kadar varan tehdidin kapısını açmış oluruz."
http://www.ankaramasasi.com/haber/144501/cumhurbaskani-erdogandan-korona-tedbirlerine-uyulmamasina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.