Murat Köse'den 'CHP'li meclisi üyesini dövdüler' iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB'deki gruplaşmanın çatışmaya dönüştüğünü iddia etti. Köse, yaşanan çatışma nedeniyle bir meclis üyesinin dövüldüğünü ve Mansur Yavaş'a görüntülerinin izlettirildiğini söyledi.
Ecem Çetin
|
01 Mayıs 2022, Pazar - 11:56
Murat Köse'den 'CHP'li meclisi üyesini dövdüler' iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, TV 100 ekranlarında Pınar Işık Ardor'un sunduğu televizyon programında gündeme ve Ankara'ya dair merak edilen soruları yanıtladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinde (ABB) bir çeteleşme olduğu iddialarını yineleyen Köse 'Mansur Yavaş'ın Kabilesi' açıklamaları hakkında konuştu.

Murat Köse, ABB'nin içinde  Yükselciler,  Servetçiler ve Fırsatçılar grubu olduğunu bir kez daha öne sürerken, çeteleşmeden belediye personelin ve yöneticilerin rahatsız olduğunu dile getirdi.

İddialarını bir adım ileri götüren Başkan Köse, bu gruplar arasında çatışma olduğunu söyledi. Köse, bu çatışmalar nedeniyle CHP'li bir meclis üyesinin dövüldüğünü, videosunun ise ABB Başkanı Mansur Yavaş'a gösterildiği ileri sürdü.

"Bu iş, tam bir çete işi"

Köse yaşananlarla ilgili şunları söyledi;

"Meclis üyesi, dövdürülüyor, dayak atılıyor. Bunun videosunu çekmişler, sayın Mansur Yavaş'a göstermişler. Haberinin olmaması mümkün mü? Ve bunlar en yakın adamları üstelik. Bu kabile, kendi içerisinde çekişiyor, çatışıyor. Çünkü, ortada bir rant var. Ortada bir makam var. Ve birbirlerine giriyorlar, kavga ediyorlar. Bu iş, tam bir çete işi. Tam bir gayri meşru bir iş. CHP'li Meclis üyeleri burada çok sessiz kalıyor. "

"Kim, kimi dövüyor"

"Kim dövdürüyor? Bu kabileden birisi. Kimi dövüyorlar? CHP'li Meclis üyesini. Peki, kim dövüyor? Yine burada ki fırsatçıların talimatıyla, Sincan'daki bir boksör grup. Herkes herkesi biliyor aslında."

"Bunlardan çete olur, illegal yapı olur"

"Böyle bir demokratik ortam olabilir mi? " diye Köse "Bunların yaşandığı yere ne denir ? Barbarlık değil midir bu mesele, burada ki ilişkiler bir derebeylik ilişkisi değil midir? Burada nasıl bir ilişki var? Her anlattığım kişi şaşırıyor. Bunlardan demokrat olur mu mesela. Bunlardan milliyetçi olur mu? Bunlardan solcu olur mu? Ekip olarak söylüyorum. Bunlardan hiç bir şey olmaz. Bunlardan olsa olsa, gayri meşru ilişkilerin olduğu ortamlar olur, çete olur, illegal yapı olur. İşte biz aslında bunları anlatarak, Ankara Büyükşehir Belediyesinden neler olduğunu, Sayın Mansur Yavaş'ın gerçek halini anlatmaya çalışıyoruz. Bunların hepsi inanılmaz geliyor ama hepsi, gerçek." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1465739/murat-koseden-chpli-meclisi-uyesini-dovduler-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.