LUNA işleme açılıyor

Sert çatallanma nedeniyle 26 Mayıs tarihinde işlem kapatan LUNA , 30 Mayıs tarihinde tekrar yatırma-çekme ve alım-satım işlemlerinin aktif edileceğini duyurdu.
Ankara Masası
|
28 Mayıs 2022, Cumartesi - 15:29
LUNA işleme açılıyor

Şirketten işlemlerin açılacağına ilişkin yapılan açıklamada "Terra (LUNA) blok zincirinde gerçekleşen sert çatallanmanın ardından, 30 Mayıs Pazartesi 14:00'te yatırma-çekme işlemleri ve hemen ardından 15:00'te alım-satım işlemleri Terra Classic (LUNC) adıyla aktif edilecektir. İşlemlerin açılmasında Terra Classic blokzinciri kaynaklı bir değişiklik olması durumunda güncel tarih ve saat konusunda kullanıcılarımız tüm kanallarımızdan bilgilendirilecektir. " denildi.

Neden işleme kapatıldı?

26 Mayıs'ta işlemlerin kapatılacağına ilişkin açıklamada ise şu ifadelere yer verilmişti;

Terra (LUNA) blok zincirinde 26 Mayıs Perşembe 7,790,000. blokta bir sert çatallanma gerçekleşecektir. Sert çatallanmanın ardından mevcut Terra blok zinciri Terra Classic (LUNC) adını alacak ve yeni oluşturulacak blok zinciri ise Terra (LUNA) olarak adlandırılacaktır.

Kullanıcılarımızın işlem güvenliği göz önünde tutularak, sert çatallanma süresince, ağ stabil hale gelene kadar saat 16:30 itibariyle LUNC'ye dönüşecek olan Terra (LUNA) kriptopara çekme-yatırma ve alım-satım işlemleri devre dışı olacak ve mevcut emirler iptal edilecektir.  Ağ stabil hale geldiğinde işlemler yeniden açılacak ve kullanıcılarımıza duyurulacaktır.

Ayrıca TerraForm Labs (TFL) yeni Terra (LUNA) dağıtım programı (airdrop) yapılacağını  duyurmuştur. BtcTurk bu dağıtım programını, eğer TFL tarafından sorunsuz şekilde gerçekleştirilirse destekleyecektir. Bununla beraber dağıtımın zamanlaması, oransal dağılımı ve süreci hakkında detaylar netleştiğinde kullanıcılarımıza duyurulacaktır.

Dağıtım programı (airdrop) gerçekleştiğinde Terra (LUNA) ilgili oranlarda kullanıcılarımızın hesaplarına yansıtılacak fakat alım satım işlemlerine henüz açık olmayacaktır. Dileyen kullanıcılarımız kendi cüzdanlarına çekme işlemi yapabileceklerdir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1536202/luna-isleme-aciliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.