Kadınlar acil serviste saç saça kavga etti

Adana Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisinde iki kadın saç saça baş başa kavga etti. Kavga anları ise acil serviste bulunan diğer vatandaşlar tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 16:21
Kadınlar acil serviste saç saça kavga etti

Adana’da Çukurova Devlet Hastanesi'nin acil servisinde dün akşam bir hastanın iki yakını olan kadınlar kavga etti.

Aynı aileden 30 yaşlarında bir erkek de kendi saçlarını yolarak, "Yapmayın, yeter" diye bağırdı ve kavgayı sonlandırmaya çalıştı. Birbirlerinden uzaklaştırılan kadınlardan birini elinde, kavga ettiği diğer kadının saçlarının olduğu görüldü.

Hasta yakınlarının yardımıyla polisler tarafından güçlükle ayrılan kadınlar, acil servisten dışarı çıkarıldı. Cep telefonuna yansıyan görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası ise acil servisteki kavgaya dair inceleme başlatıldı.

Başka bir kavga daha çıktı

Öte yandan Adana Çukurova Devlet Hastanesi acil servisinde bir kavga daha yaşandı. 10 Temmuz saat 21.00 sıralarında trafik kazasında yaralanan bir kişi acil servise getirildi. Yaralıların yakınları hastalarına bakılmadığını ve ilgilenilmediğini ileri sürerek taşkınlık çıkardı ve acil servise zarar verdi. Olay sonrası açılan soruşturmada zanlılardan A.S’ye gözaltı uygulandı. Emniyette işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen A.S, nöbetçi hakimlik tarafından 'kamu malına zarar verme' ve 'tehdit' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1652899/kadinlar-acil-serviste-sac-saca-kavga-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.