İstanbul'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kuvvetli yağış uyarısında bulunmasının ardından İstanbul’da öğlen vakitlerinde sağanak yağış etkili oldu. Bazı bölgelerde sele dönüşen yağışta araçlar ve insanlar yolda kaldı.
Ankara Masası
|
01 Eylül 2022, Perşembe - 15:25
İstanbul'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

Meterolojinin uyarıda bulunduğu kuvvetli yağış bugün öğlen saatlerinde etkili oldu.

Vatandaşların da kuvvetli yağış için  dikkatli olması ve tedbirsiz dışarıya çıkılmaması gerektiği hakkında uyarıda bulunuldu.

İstanbul'da Gök gürültünün de eşlik ettiği yağışta Avrupa Yakası,  Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Liman Caddesi'ni su bastı, araçlar da yolda kaldı.

Kavaklı Mahallesi Bayrak Sokak'ta yoğun yağış nedeniyle yolda çöküntü oluştu. O sırada yoldan geçen kamyonet, çöküntüye düştü. Kamyonet, iş makinesinin yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

Fatih, Beyoğlu, Zeytinburnu, Anadolu Yakası, Ataşehir ve Ümraniye'de de  kısa süreli yağmur etkili oldu.

Trafikte aksamalara neden olan yağışta vatandaşlar duraklara ve iş yerlerine sığındı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Tokat çevreleri ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.” denmişti

http://www.ankaramasasi.com/haber/1748209/istanbulda-kuvvetli-yagis-hayati-olumsuz-etkiledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.