Davutoğlu'ndan Feyzioğlu tepkisi

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atanmasına tepki gösterdi. "Geçmişte Cumhurbaşkanı ile tartışan bir baro başkanı sonra gitti önünde diz çöktü. Şimdi Lefkoşa Büyükelçisi oldu" açıklamasını yaptı.
Onur Çetinkaya
|
07 Ekim 2022, Cuma - 13:19
Davutoğlu'ndan Feyzioğlu tepkisi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Amasya'da gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında büyükelçiler kararnamesine değinen Davutoğlu, eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atanmasına tepki gösterdi.

"Diz çöktü büyükelçi oldu"

Feyzioğlu'nun geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tartışmasını hatırlatan  Ahmet Davutoğlu, ''Geçmişte Cumhurbaşkanı ile tartışan bir baro başkanı sonra gitti önünde diz çöktü. Şimdi Lefkoşa Büyükelçisi oldu." açıklamasını yaptı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin stratejik olarak önemli bir ülke olduğunu söyleyen Gelecek Partisi lideri, "KKTC diplomasinin satranç tahtasının oynandığı yer. Bir büyükelçi avukat olarak gidip mahkeme katılabiliyor mu, katılamıyor. Siyasetçinin önünde diz çöktüğü için eski baro başkanı nasıl, hangi ehliyetle büyükelçi oluyor?" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1823040/davutoglundan-feyzioglu-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.