MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ'dan Mansur Yavaş'a ihale sorusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihalenin İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın oğluna düşük kırımla ihalenin verildiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Başkan Mansur Yavaş'a, "Kesinleşmiş bir ihalenin şartnamesinde değişiklik yapmanın suç olduğunu da bilmiyor musunuz? diye sordu.
Onur Çetinkaya
|
12 Kasım 2022, Cumartesi - 13:38
MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ'dan Mansur Yavaş'a ihale sorusu

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Ankara Büyükşehir Belediyesini ve gerçekleştirilen ihaleler ile ilgili paylaşımda bulundu.

Etimesgut-Sincan İstasyon Caddesindeki alternatif yol projesinde usulsüzlük yapıldığını ifade eden Baştuğ, ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 107 milyon ihalenin İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın oğluna yüzde bir düşük kırımla 106 milyon 400 bin liraya verilmesini eleştirdi.

"Şef ve müdürler görevden alındı"

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ihale üzerinden eleştirdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, "Kesinleşmiş bir ihalenin şartnamesinde değişiklik yapmanın suç olduğunu da bilmiyor musunuz? diye sordu.

Yavaş hakkındaki iddiaları değerlendiren Baştuğ, haksızlığa karşı gelen şefler ve müdürlerin Fen İşlerinin baskınlarına karşı direndikleri için görevden alındığını öne sürdü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1929848/mhp-ankara-il-baskani-turgay-bastugdan-mansur-yavasa-ihale-sorusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.