Erkin Delikanlı: “20 yılda demokrasiyi de ekonomiyi de iflasa sürüklediler”

Demokrat Parti İl Başkanı Erkin Delikanlı, Matrix filmine gönderme yapan bir sosyal medya videosu paylaştı. Delikanlı, “20 yılda demokrasiyi de ekonomiyi de iflasa sürüklediler. Başarısızlıklarını kimlik siyaseti ve beka söyleminin arkasına gizlediler. Şimdi seçim vakti. Sahte mutlulukla avunmak mı? Gerçekten mutlu bir gelecek oluşturmak mı?” diye sordu.
Ersin Küçükbarak
|
18 Kasım 2022, Cuma - 14:48
Erkin Delikanlı: “20 yılda demokrasiyi de ekonomiyi de iflasa sürüklediler”

Erkin Delikanlı sosyal medya hesabından,demokrasi,ekonomi,flas,başrolünü Keanu Reeves’in oynadığı Matriks filmine gönderme yapan bir video paylaştı.

“Hayatımız Matrix oldu” diyen Delikanlı, iktidarın 20 yılda demokrasiyi de ekonomiyi de iflasa sürüklediğini belirtti.

Delikanlı paylaşımına, “Başarısızlıklarını kimlik siyaseti ve beka söyleminin arkasına gizlediler. Şimdi seçim vakti. Sahte mutlulukla avunmak mı? Gerçekten mutlu bir gelecek oluşturmak mı. Seçim senin güzel milletim” notunu düştü.

Demokrat Parti İl Başkanı Erkin delikanlı videoda,” Kötü yönetimi hissedersin. Pazara gittiğinde, alışveriş yaparken, tweet atarken, tweete yorum yaparken, sınava girerken, mülakat sonucu dışarıda kalırken.. Ama gözlerinin önüne bir perde çekilir adına da beka denir” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Matrix filmindeki kırmızı ve mavi hap metaforuna yer veren Delikanlı, “Üç haneli enflasyona, açlık sınırının altındaki asgari ücrete rağmen ekonomi uçacak denir. Özgürlük vaat edilir Sansür Yasası getirilir. Ya kırmızı hapı seçer gerçekle yüzleşirsin ya mavi hapı seçer yalanlara inanmaya devam edersin. Ya Cumhur İttifakı der sesin kısılıp fakirleşirsin, Ya Millet İttifakı der özgürleşir ve zenginleşirsin. Seçim senin güzel milletim”  ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1941893/erkin-delikanli-20-yilda-demokrasiyi-de-ekonomiyi-de-iflasa-suruklediler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.