Milli Savunma Bakanlığı Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Taksim şehidi Ecrin ve Yağmur'u unutmadı

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütü PKK'ya bomba yağdırılan Türk Silahlı Kuvvetleri özel görüntüler paylaştı. İstiklal Caddesi’ndeki hain saldırının çocuk şehitleri Ecrin ve Yağmur'un isimleri bombaların üzerine yazıldı. Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında da “Dünyalar tatlısı Ecrin ve Yağmur'u bizlerden ayırdılar. Çocuk katillerinden hesap sormaya devam edeceğiz!" denildi.
Ersin Küçükbarak
|
20 Kasım 2022, Pazar - 17:56
Milli Savunma Bakanlığı Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Taksim şehidi Ecrin ve Yağmur'u unutmadı

Türkiye teröre misliyle karşılık verdi.

İstiklal Caddesi saldırıları sonrası Pençe Kılıç Hava Harekatı’nda belirlenen tüm hedefler yerle bir edildi.

Milli Savunma Bakanlığı, kahraman pilotların Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütü PKK'ya bomba yağdırdığı özel anları paylaştı.

Bu görüntülerde bombaların üzerine Taksim’deki hain bombalı saldırıda şehit düşen çocuklar Ecrin ve Yağmur’un isimlerinin yazıldığı görüldü.

Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Türk Silahlı Kuvvetleri  çocuk şehitler Ecrin ve Yağmur'un unutulmadığını gözler önüne serdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan paylaşımı da okuyanları duygulandırdı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Dünya Çocuk Hakları Günü! Görmek istemeyenler olsa da terör örgütü PKK/YPG bu coğrafyada bebekleri ve çocukları acımasızca katletmeye devam ediyor. Son olarak dünyalar tatlısı Ecrin ve Yağmur'u bizlerden ayırdılar. Çocuk katillerinden hesap sormaya devam edeceğiz!" 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1944605/milli-savunma-bakanligi-dunya-cocuk-haklari-gununde-taksim-sehidi-ecrin-ve-yagmuru-unutmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.