Akşener, "Biz o masadan kalkmayacağız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısını yanıtladı. Akşener altılı masadan kalkmayacaklarını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
03 Aralık 2022, Cumartesi - 09:20
Akşener, "Biz o masadan kalkmayacağız"

İYİ Parti lideri televizyon programında merak edilenleri değerlendirdi. Altılı masada son durum ve cumhurbaşkanı adayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Biz o masadan kalkmayacağız"

Sayın Erdoğan'ın davetine 20 yıldır davet ediliyorum. 2001 yılında sayın Erdoğan beni davet etti. Bir yol gitmeye kalkıştık, baktım ki benim prensiplerimle uyuşmuyor, ayrıldık diye konuşan Akşener, altılı masaya ilişkin biz o masadan kalkmayacağız dedi.

"İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığına hayır demeyiz"

Akşener, İmamoğlu veya Yavaş'tan herhangi birisinin Cumhurbaşkanı Adayı olması halinde destek vereceklerini söyledi.

İYİ Parti lideri Akşener, Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu'nun adaylığına ilişkin 6'lı masada herhangi bir konunun gündeme gelmediğini vurguladı.

İki isme de seçmenlerin sevgi ve saygısı olduğunu belirten Akşener, "Aleni bir biçimde bunu ben Altılı Masa'nın mensuplarına da söylemiştim, eğer bu masada bu iki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse biz 'hayır' demeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Adayla ilgili kriterlerinin belli olduğunun da altını çizen Akşener, "O masadan bir adayın çıkması lazım. O adayın kazanması ve kazandırılması lazım" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1983943/aksener-biz-o-masadan-kalkmayacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.