Karamollaoğlu, "Erdoğan, Yavaş ve İmamoğlu'nu ezer geçer"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu altılı masa ve cumhurbaşkanı adayına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İki büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın olası aday olmasına değinen Karamollaoğlu, "İmamoğlu’nu ya da Yavaş’ı istiyoruz, onlardan biri aday olurlarsa mutlaka kazanır demek cahilce bir iddia. Erdoğan’ın politik birikimini mali imkanlarını yargıdaki imkanlarını hafife alıyorlar. Erdoğan buldozer gibi ezip geçer." dedi.
Onur Çetinkaya
|
30 Aralık 2022, Cuma - 11:12
Karamollaoğlu, "Erdoğan, Yavaş ve İmamoğlu'nu ezer geçer"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu verdiği röportajda altılı masa, cumhurbaşkanı adayı  ve seçim çalışmalarını değerlendirdi.

"Ortada gerilim görmüyorum"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dava kararı sonrasında iki parti lideri Akşener ve Kılıçdaroğlu arasındaki gerilim ve altılı masada kriz iddiasına ilişkin konuşan Karamollaoğlu, " Ben ortada gerilim ya da soğukluk görmüyorum. Ona bakarsanız daha altılı masa dört iken de bir gerilim oluşmuştu" açıklamasında bulundu. 

"Erdoğan, Yavaş ve İmamoğlu'nu ezer geçer"

Karamollaoğlu, İki büyükşehir belediye başkanından birinin aday gösterilmesi hakkında ise çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Saadet Partisi lideri," İmamoğlu’nu ya da Yavaş’ı istiyoruz, onlardan biri aday olurlarsa mutlaka kazanır demek cahilce bir iddia. Erdoğan’ın politik birikimini mali imkanlarını yargıdaki imkanlarını hafife alıyorlar. Erdoğan buldozer gibi ezip geçer." 

"Aday 5 Ocak'ta konuşulabilir" 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, altılı masanın 5 Ocak’ta gerçekleşmesi beklenen toplantısına işaret ederek cumhurbaşkanı aday konusunun bu tarihte konuşulabileceğini belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı, "Varsayımlar üzerinden konuşacaksak ben derim ki CHP bu konuda böyle güçlü bir adım attıktan sonra böyle bir tavır koymaz. Çünkü tavır koymayı gerektiren bir ifade yok teklif metninde. Benim kanaatim o. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar sergilemiş olduğu uzlaşma zemini oluşturma çabasına bakarak bunu söylüyorum." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2035501/karamollaoglu-erdogan-yavas-ve-imamoglunu-ezer-gecer
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.