Devlet Bahçeli: "Saraçhane kumpası tutmaz"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "İBB Belediye Başkanı hakkında verilen karar sonrası Saraçhane tiyatrosu fırsatçılıktır. İBB Başkanı eğer bir suç işlemişse bunun sonucuna katlanmalıdır. Henüz sonuç açıklanmadan Sarçhane'ye altılı masa ortaklarını çağırmak Kılıçdaroğlu'na kazık atılmasıdır" açıklamasında bulundu.
Ecem Çetin
|
18 Aralık 2022, Pazar - 16:38
Devlet Bahçeli: "Saraçhane kumpası tutmaz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" mitinginde konuştu. 

MHP Lideri, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli, 'YSK üyelerine hakaret'' suçundan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin açıklama yaptı. 

"Cevabı en iyi CHP'ye oy veren kardeşlerim verecektir"

Devlet Bahçeli şunları söyledi: 

"İBB Belediye Başkanı hakkında verilen karar sonrası Saraçhane tiyatrosu fırsatçılıktır. İBB Başkanı eğer bir suç işlemişse bunun sonucuna katlanmalıdır. Henüz sonuç açıklanmadan Sarçhane'ye altılı masa ortaklarını çağırmak Kılıçdaroğlu'na kazık atılmasıdır. Kılıçdaroğlu'nun tuzağa düşürmek için manevra yapanlara cevabı en iyi CHP'ye oy veren kardeşlerim verecektir."

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle: 

"2023 sandık yılıdır"

"2023 sandık yılıdır, millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceği demokrasi yılıdır. Önümüzdeki yıl çılgın Türklerin yeni bir şahlanış dönemi yaşanacaktır. Hiç kimse boşuna hayal kurmasın, Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacaktır. "

" Cumhur İttifakı Türk milletinin ta kendisidir"

"Milletlerin tarihinde kritik ve stratejik dönüm noktaları vardır. Milli ve tarihi hedeflerin güncellenip yeni bir güçle serpilmesinin fırsat kapısıdır. Biz önümüze çıkacak altın fırsatları yakalamak istiyoruz. Haysiyetli ve huzurlu bir hayatı tahkim gayesindeyiz. Gelişmelere sahne arkasından bakamayız. Başı eğik, sesi çıkmayan bir pısırıklığa tahammül edemeyiz. Kendimize güveniyor, aziz milletimize gönülden inanıyoruz. Bu süreç milletinin sevinciyle sevinen inanmış yüreklere ihtiyaç duyacaktır. Bu yürek MHP'de ziyadesiyle vardır, bu yürekli duruş Cumhur İttifakı'nda mevcuttur. Cumhur İttifakı Türk milletinin ta kendisidir. Bu ittifak ihanetlere karşı her zaman set çekmiş, baraj olmuştur. Bu ittifak, işgal girişimlerinin karşısında yer almış, her kalkışmaya canla başla direniş göstermiştir. Kutlu emanet zayi edilmeyecektir. "

"Kılıçdaroğlu pusulayı kaybetmiş, istikameti şaşmıştır"

"CHP ve 6'lı masa tamamıyla yabancıların güdümündedir. Milyon dolarlar ödeyerek görevlendirilmiş ücretli ve ithal danışmanlara bel bağlayacak kadar geleneğinden kopmuş bir partinin milletimizin yanında olması imkansızdır. Kılıçdaroğlu pusulayı kaybetmiş, istikameti şaşmıştır. Türkiye'ye ABD'den ve İngiltere'den bakan, Kılıçdaroğlu'nun kiralık akıl hocaları Atatürk'ün partisinin kılavuz kaptanı haline gelmiştir. Parayla danışmanlık alanlar yarın parayla da her değerini satacaktır. "

" CHP hastadır, bu hastalığın adı da işbirlikçiliktir"

"CHP'nin 3 Aralık'taki sözde vizyon toplantısı teslimiyeçiliğin vitrinidir. Vizyon diye açıklanan ne varsa milletimize uzak ve yabancı, milli hayatın gerçekleriyle de bağlantısızdır. CHP'nin ekonomi vizyonu diye bir şey yoktur. Misyonu Türkiye'nin dağılmasıdır. Kılıçaroğlu vizyon diye isimlendirilen sahne gösterisinde küçülmeyi ve gülünç duruma düşmeyi normal karşılayacak derecede denge ve öz kaybına uğramıştır.CHP ekonomide vizyonsuzluğu belgelerken MHP aylar evvel ekonomik büyüme bağlamında geleceğin ekonomi vizyonunu saygın akademisyenlerin katkısıyla hazırlamıştır. Bizim binlerce km mesefeden online bağlanan danışmanlara ihtiyacımız yoktur. Karanlıkta kaybettiği değerlerini loş ışıklar altında aramaktadır. CHP yönetimi dersini tarihimizden değil Türk ve İslam düşmanlığından almaktadır. CHP hastadır, bu hastalığın adı da işbirlikçiliktir. CHP'nin altı su alan kayığı batmak üzeredir.Bu CHP'yi ne menfaat çeteleri ne de organize suç örgütleri kurtarabilecektir. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2010521/devlet-bahceli-sarachane-kumpasi-tutmaz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.