Bahçeli,"Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisi hakkında 'küçük akıllı' diyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na "Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır" diye cevap verdi.
Onur Çetinkaya
|
28 Aralık 2022, Çarşamba - 16:46
Bahçeli,"Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir televizyon programında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin "Kemal beye operasyon yapıldı "sözüne cevap vererek "Bahçeli küçük aklıyla altılı masanın içerisine fitne sokmaya çalışıyor" şeklinde konuştu.

"Akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır"

Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sözlerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan MHP lideri, "Serok sana diyorum, her insanda akıl vardır. Önemli olan akletmektir. Ama senin sözde aklın sürekli yalpalayıp halt etmektedir. Meşale gibidir akıl, karanlığa göz, ölü tene can, dilsiz için sözdür. Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır." ifadelerini kullandı. 

Bahçeli'den CHP'ye gaz tepkisi

Diğer yandan Devlet Bahçeli, CHP'ye doğal gaz üzerinden yüklendi. 

Bahçeli,  ''CHP'nin bir Grup Başkanvekili, doğalgaz keşfiyle ilgili demiş ki: 'Bu yalana inanan var mı?' Halbuki yalancı kendisidir. Madem doğalgaz keşfine yalan diyorlar, madem bunun bir uydurma olduğunu düşünüyorlar, madem gazın olmadığını söylüyorlar, o zaman inanmadıkları bir kazanımdan istifadeye hakları da kanaatimce olmamalıdır.'' dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2028747/bahceliserok-ahmet-akildan-nasipsizdir-aklen-de-zifiri-karanliktir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.