Serdar Tunç, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığına hazırlanıyor

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Serdar Tunç, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonu yapılacak seçim öncesi tüm ilçe başkanları ve delegeleriyle görüşen Tunç bir çok partilinin desteğini aldı.
Ankara Masası
|
11 Ocak 2023, Çarşamba - 11:47
Serdar Tunç, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığına hazırlanıyor

Milletvekili adayı olacağı konuşulan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayımlayarak 14 Ocak 2023 tarihinde yapılacak Ankara İl Kongresinde başkanlığa yeniden aday olmayacağını duyurdu.

Yetkin Öztürk'ün aldığı bu karar sonrası İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanı Serdar Tunç görevinden istifa ederek İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı binası konferans salonunda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Adaylık açıklamasının ardından çalışmalarına başlayan Tunç, ilçe başkanlarını tek tek gezerek destek istedi.

Ziyaretlerine Sincan'dan başlayan Tunç,  Etimesgut,  Polatlı,  Gölbaşı,  Bala,  Şereflikoçhisar,  Elmadağ,  Kalecik,  Akyurt,  Çubuk,  Pursaklar,  Altındağ,  Mamak,  Ayaş Güdül, Nallıhan,  Evren,  Etimesgut, Kahramankazan ve Çamlıdere ilçe başkanları ve delegeleriyle görüştü.

Genel merkezde üst düzey ziyaretler

Tunç ilçe gezilerinin ardından partinin etkili isimlerinden İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı,Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Şenol Sunat ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Koray Aydın, Tunç'la yaptığı iştişarelerin ardından " İYİ Parti Ankara il başkan adayımız Serdar Tunç kardeşimizle Genel Merkezimizde bir araya geldik; istişare ettik. Ülkemize ve milletimize hizmet için çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılı olacağına inanıyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun." paylaşımında bulundu.

"Kenetlenmiş bir başkent ile kutlu güne ilerliyoruz"

Parti içerisinde yaptığı ziyaretler dışında halk ve esnafla da buluşan Tunç, sosyal medya hesabından samimi pozlar paylaştı.

Tunç paylaşımına " Ayrıştırma, kutuplaştırma çabalarına inat, hep birlikte inançla, umutla, milletçe sımsıkı sarılacağımız günler için İYİ Parti iktidarı çok yakın. Kenetlenmiş bir başkent ile o kutlu güne ilerliyoruz" notunu düştü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2053023/serdar-tunc-iyi-parti-ankara-il-baskanligina-hazirlaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.