Bahçeli, "Gelin Erdoğan etrafında tek yumruk olalım"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampı sonrasında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 6 lidere ortak yetki tartışması ile ilgili Bahçeli, altılı masaya çağrıda bulundu, "Gelin Erdoğan etrafında tek yumruk olalım" dedi.
Onur Çetinkaya
|
15 Ocak 2023, Pazar - 12:39
Bahçeli, "Gelin Erdoğan etrafında tek yumruk olalım"

Partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanış oturumuna katılan MHP lideri Bahçeli, seçim ve altılı masaya dair konuştu.

Bahçeli,  "Türk milleti 2023 seçimlerinde geçmişin dürüst muhasebesini yaparak, geleceğini oylayacaktır. Verilecek her oy Türkiye Yüzyılı'na bir tuğla koyacaktır." diye sözlerine başladı.

"Gelin Erdoğan etrafında tek yumruk olalım"

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye'nin gücüne güç katmıştır. Kuvvetler ayrımı netleşmiştir. Fikir ve görüş birliği dönemi başlamıştır. Türkiye muazzam bir çıkış ivmesi yakalamıştır açıklamasında bulunan Bahçeli, altılı masaya çağrıda bulundu. " Gelin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında el ele verelim, güç birliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun." ifadesini kullandı.

"Altılı masa oynatacağı kukla aramaktadır"

Altılı masayla ilgili eleştirilerde bulunan Bahçeli, "Dertleri masadan kalkıp daha rahat bir koltuğa oturmak. Birisi çıkar masaya isterse aday olurum der, biri çıkar ben başbakan olacağım der, biri çoklu adaya sıcak bakmıyorum der. Altılı masa oynatacağı kukla aramaktadır. Milletvekili genel seçimine adaylarınız göstererek girin, kazandığınız sandalye ile katılın. Kazanamayacağınız demokratik bir müsabakaya girmekten hazır vakit varken dönün." dedi.

"Kılıçdaroğlu edepsizdir"

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun alkış tartışmasına da değindi. Bahçeli,CHP liderinin asker komutasına yönelik sözlerine tepki gösterdi. Bu Kılıçdaroğlu demiş ki, 'Askerlerin alkışlaması bir çürümüşlük göstergesidir. Komuta kademesi haddini bilsin.' TSK'ya yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Kahraman askerimizin üniformasını ortadoğu askerinin üniformasına benzeten Kılıçdaroğlu edepsizdir. Haddini bilmesi gereken kişi varsa o da askere düşmanlık yapan yandan çarklı Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu neyin hasretini çekmektedir. Komuta kademesinin alkışladığı başkomutandır. Kılıçdaroğlu PKK'ya sözcülük yaptığının ne zaman farkına varacaktır. Askere düşmanlık düşmana askerliktir. ifadelerini kullandı.

İsveç'e terör tepkisi

Bahçeli, İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye2ye yönelik protestolara ateşe ateş püskürdü. 

MHP Genel Başkanı, "İsveç'te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilen bir maketin ayaklarından asılması alçaklıktır. Hainler ancak maket asarlar. Asıl onların cansız bedenlerinin darağacında sallanacağı gün de gelecektir. İsveç hükümetinin bu vahim olay karşısındaki duruşu yetersizdir. Bu ülkeye ile NATO şemsiyesi altında nasıl buluşacağız. Bölücü itleri bağlayamayan İsveç'in NATO'ya katılımına oy vermemiz nasıl beklenecektir." açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2059493/bahceli-gelin-erdogan-etrafinda-tek-yumruk-olalim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.