Satışa çıkardığı lüks otomobili kundaklandı

Antalya’da Rus uyruklu Dağıstan Cumhuriyeti vatandaşı Zuleykha Paşayeva'nın 4,2 milyon lira değerindeki lüks otomobili, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. Aracını geçen yıl satın aldığı ve şu an satmak için ilana koyduğu öğrenilen Rus kadın büyük üzüntü yaşarken, kundaklama anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Hande Akyol
|
21 Ocak 2023, Cumartesi - 16:08
Satışa çıkardığı lüks otomobili kundaklandı

Olay, saat 11.50 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 6244/1 Sokakta bulunan bir sitedeki apartmanın otoparkında yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, apartmanın birinci katında oturan Zuleykha Paşayeva (38) aracından dumanlar yükseldiğini gördü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından Paşayeva’nın aracının kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandığı ortaya çıktı.

4,2 milyon liraya satacaktı

Geçen yıl aldığı lüks otomobilini, 4,2 milyon liradan satmak için yakın bir tarihte ilan verdiği öğrenilen Paşayeva, aracını kundaklayan ve kimliği henüz belirlenemeyen kişiden şikayetçi oldu. Ekipler güvenlik kameraları inceleyerek, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kundaklama anı anbean görüntülendi

Öte yandan, kundaklama anı sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, maske takan ve kafası kapüşonlu bir kişinin siteye girdiği ve aracın arkasına doğru yöneldiği, tam bu sırada da aracın arkasından alevlerin çıktığı görüldü. Şahsın araçta çıkan yangının ardından olay yerinden yaya olarak uzaklaşması da görüntülerde yer aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2062702/satisa-cikardigi-luks-otomobili-kundaklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.