BBP Lideri Destici'den Ak parti ile seçim işbirliği mesajı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ak Parti ile seçime dönük hazırlıkların son aşamaya geldiğini belirterek heyetler arası çalışmaların çıktılarının kendilerine sunulmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tekrar bir araya geleceklerini söyledi. Destici, “sayın Cumhurbaşkanımızla bir kez daha bir araya geleceğiz ve inşallah bu işi noktalayacağız” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
12 Mart 2023, Pazar - 11:53
BBP Lideri Destici'den Ak parti ile seçim işbirliği mesajı

Mustafa Destici, TV100’de Pazar Siyaseti programında son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Büyük Birlik Partisi ve Ak Parti arasında seçim işbirliğine dönük çalışmaya parti heyetlerinin devam ettiğini  anlatan Destici, “Arkadaşlarımız zaten görüşmeye devam ediyorlar. Dün de heyetlerimiz, bizim sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmemizden sonra- dün arkadaşlarımız iki parti heyetimiz tekrar bir araya geldi. İşte bütün bu simülasyon çalışmalarını falan değerlendirdiler. Bize Pazartesi günü son şeyi sunacaklar” dedi.

Mustafa Destici, Ak Parti ve Büyük Birlik Partisi heyetlerinin seçim çalışmalarına son şeklini vermelerinden sonra liderlerin bunu değerlendireceğini ifade etti.

Destici, “Daha sonra biz tekrar kuvvetle muhtemel sayın Cumhurbaşkanımızla bir kez daha bir araya geleceğiz ve inşallah bu işi noktalayacağız” ifadesini kullandı

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074842/bbp-lideri-desticiden-ak-parti-ile-secim-isbirligi-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.