Erkan Baş'tan Muharrem İnce'ye eleştiri

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin 'Seçimi ikinci tura kalınca kazanacağım' sözlerine tepki göstererek, “Benim bütün amacım seçimi ikinci tura bırakmak diye bir şey olabilir mi? Burada bir itiraf var. Kime hizmet ediyorsunuz?” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
14 Nisan 2023, Cuma - 15:26
Erkan Baş'tan Muharrem İnce'ye eleştiri

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TELE1’de Gökmen Karadağ’ın sunduğu Liderler Açıkça programında siyasi gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yüklenen Baş, ‘Seçim ikinci tura kalırsa ben kazanırım’ sözlerine tepki gösterdi.

“Kime hizmet ediyorsun?”

Erkan Baş, seçimin ilk turda biteceğini vurguladı.

Baş, “Toplumun derinliklerinde yurttaşın yüreğinde bu iktidardan bir an önce kurtulma isteği var. Bunu 15 gün önce yapabilme imkanı olan yurttaş neden 15 gün beklesin? Hemen kurtulmak istiyor. O yüzden ben seçimin büyük olasılıkla ilk turda sonuçlanacağına inanıyorum. Bir de bir siyasetçi için '2. tura bırakmak' diye bir iddia olabilir mi? İlk turda neden kazanamıyorsun? Benim bütün amacım seçimi ikinci tura bırakmak diye bir şey olabilir mi? Burada bir itiraf var. Kime hizmet ediyorsunuz? Dolayısıyla ben halkın bu süreci görüp saray rejiminden bir an önce kurtulmak kararlılığını sandığa da yansıtacağını biliyorum.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078770/erkan-bastan-muharrem-inceye-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.