Murat Ilıkan "4 yıl hiçlikle geldi, hiçlikle gitti"

ABB Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Mansur Yavaş yönetiminin 4 yılda verdiği sözleri yerine getiremediğini belirterek "Hepsi 4 yılda yapılamayabilir ama bunlarla ilgili bir adım atılması lazımdı. Peki bunları ne zaman yapacaksınız." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
14 Nisan 2023, Cuma - 17:01
Murat Ilıkan "4 yıl hiçlikle geldi, hiçlikle gitti"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Nisan ayı toplantısında söz alan MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, belediye yönetimine yönelik eleştirilerde bulundu.

Mansur Yavaş yönetiminin Ankara'nın asıl sorunu olan trafik, konut, yeşil alan gibi konularda gerekli adımları atmadığını belirten Ilıkan, faaliyet raporunda da bu sorunlarla ilgili herhangi bir açıklamanın olmadığını söyledi.

"Sıfır hedefine ulaşmış"

"Ankara’da büyük bir konut problemi var." diyen Ilıkan "Ankara’da konut fiyatları, kira fiyatları yüksek. Ankara’da konut krizi herkesi etkiliyor. İnşaat maliyetleri de yüksek, arsa maliyetleri de yüksek. Büyükşehir bununla ilgili de hiçbir hedefine ulaşamamış. Geçtiğimiz yıl 1500 tane kent sel dönüşüm projesiyle vatandaşa ev dağıtacağım demiş, sıfır hedefine ulaşmış. Ankara’nın gerçek problemi burada, onda da sıfır hedefe ulaşmışsınız. 250 tane arz edeceğiz demişsiniz orada da yoksunuz." ifadelerini kullandı.

"Bunları ne zaman yapacaksınız?"

Ilıkan, ABB'nin 4 yıl boyunca vaatlerini yerine getiremediğinin altını çizerek şunları söyledi:

"Nisan 2019 bu yana maalesef hiçlikle başlayıp, hiçlikle son bulan bir 4 yıl. Oysa daha 30 Mart akşamına kadar bir çok umutlar vaat ediliyordu. Bir çok vaatler vardı. 4 yıldır bunlarla ilgili faaliyet raporunda bir tane adım bile görmedik. Hepsi 4 yılda yapılamayabilir ama bunlarla ilgili bir adım atılması lazımdı. Peki bunları ne zaman yapacaksınız?"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078785/murat-ilikan-4-yil-hiclikle-geldi-hiclikle-gitti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.