Kıvılcım’ın zor günleri... Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yarın akşam Show TV'de

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve reyting rekorunu elinde tutan Kızılcık Şerbeti yarın akşam yeni bölümüyle seyircisiyle yeniden buluşacak.
Ecem Çetin
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 10:45
Kıvılcım’ın zor günleri...  Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yarın akşam Show TV'de

Cuma akşamlarına damga vuran ve Show TV ekranında ilgiyle izlenen  Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer, gerçeğin ortaya çıkması ile kısa sürede aklansa da Kıvılcım’a olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir. Ömer’in başına gelenlerden herkes Kıvılcım’ı sorumlu tutacak, Kıvılcım bir türlü kendini anlatamayacaktır. Kıvılcım en büyük desteği Doğa’dan görecek ancak Doğa annesine verdiği destek nedeniyle kocasıyla ters düşecektir. Umut, boşanmadan kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Nursema’yla iletişime geçmek için yaratıcı çözümler üretecek, bu ayrı dönemi biraz daha az sancılı atlatmak için çabalayacaktır. Abdullah’ın, Alev’e teşekkür hediyesi olarak aldığı saat Sönmez ile Alev arasında yeni bir soruna neden olurken sorunu öğrenen Abdullah kısa bir sürede olayı çözümleyerek Alev’in rahat bir nefes almasını sağlayacaktır. Sahtekarların ağına düşün Nilay çekilmekte ve hayatının hatasını yapmak üzeredir.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle 28 Nisan Cuma saat 20.00’de Show TV’de!

Kızılcık Şerbeti 23. Bölüm 1. Ön İzleme;

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078788/kivilcimin-zor-gunleri-kizilcik-serbeti-yeni-bolumuyle-yarin-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.