Alperen Ocakları Başkanı Samet Bağcı BBP için çağrıda bulundu

Alperen Ocakları Genel Başkanı Samet Bağcı, "Büyük Birlik Partimizin seçim bölgelerinizde bulunan, başta Alperen Ocaklarımıza her türlü desteği veren, gücünü ve gölgesini her daim yanımızda hissettiğimiz Genel Başkanımız Mustafa Destici bey olmak üzere tüm adayları için sizleri sahaya inmeye davet ediyoruz." dedi
Zeliha Demirci
|
21 Nisan 2023, Cuma - 23:30
Alperen Ocakları Başkanı Samet Bağcı BBP için çağrıda bulundu

Av. Samet Bağcı, Büyük Birlik Partisi'nin seçim bölgelerinde bulunan adayları desteklemeleri için Alperenlere sahaya inmeleri yönünde çağrıda bulundu.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı bünyesinde göreve geldiği günden bugüne kadar yüzlerce ziyaret, çalışma ve program gerçekleştirdiğini belirten Bağcı, "İllerinizde, ilçelerinizde yıllardır verdiğiniz bu asil mücadele ve milletimizin gönlüne taht kuran çalışmalarınız için her birinize tek tek teşekkür ediyorum. Ortada bir başarı varsa, bu başarı sizlerin, teşkilat mensuplarımızındır. Yüzlerce yıla sair bir fikriyatın, bir davanın mensupları olduğumuzun bilincindeyiz. Ülkemizin geleceğinin bu kutlu davaya ihtiyacı olduğunun da farkındayız." dedi.

"Çağrımdır!"

Alperenler'e çağrıda bulunan Bağcı, "Büyük Birlik Partimizin seçim bölgelerinizde bulunan, başta Alperen Ocaklarımıza her türlü desteği veren, gücünü ve gölgesini her daim yanımızda hissettiğimiz  Genel Başkanımız Mustafa Destici bey olmak üzere tüm adayları için sizleri sahaya inmeye davet ediyoruz. Gaflet, dalalet hatta hıyanet içinde olanların, ülkemizin sınırlarında gözü olanların çabalarına karşı vakit, birlik vaktidir. Tek vücut olma vaktidir. Söylemleri bir kenara bırakıp eyleme geçme vaktidir. Muhsin başkanımızın “Bu topraklar üzerinde değişim hayal edenler, Size hayallerinizi bile zindan ederiz!” Sözünü yaşatma vaktidir. Vakit bu vatanın delisi Alperenlerin sahaya mührünü vurma vaktidir! Unutmayın, çocuklarımıza emanet edeceğimiz yarınlar sizlerin gayretiyle inşa edilecek. Rabbim yar ve yardımcımız olsun!" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079622/alperen-ocaklari-baskani-samet-bagci-bbp-icin-cagrida-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.