İsrail’den Gazze’de bir araca hava saldırısı: 2 ölü, 3 yaralı

Gazze Şeridi’ne İsrail ordusu tarafından düzenlenen hava saldırısında bir araç infilak etti. Saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
09 Mayıs 2023, Salı - 19:18
İsrail’den Gazze’de bir araca hava saldırısı: 2 ölü, 3 yaralı

İsrail’in gece vakitlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail ordusu, Han Yunus kenti yakınlarında gerçekleştirdiği hava saldırısında bir aracı hedef aldı. Hava saldırısında 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. İsrail ordusundan hava saldırılarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, hava saldırısında tanksavar füze hücresinin hedef alındığı ileri sürüldü ve daha fazla detayın ilerleyen saatlerde kamuoyu ile paylaşılacağını bildirdi.

İsrail’in saldırılarında 13 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun gece vakitlerinde Gazze Şeridi’ne gerçekleştirdiği hava saldırılarında 13 Filistinli yaşamını yitirmiş, 20 Filistinli ise yaralanmıştı. IDF’den (İsrail Savunma Kuvvetleri) yapılan yazılı açıklamada, saldırılarda İslami Cihad Hareketi’nin komutanları arasında yer alan Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Kudüs Tugayları’nda görev yapan Khalil Bahitini'nin, yine İslami Cihad Hareketi’nin Batı Şeria'daki misilleme operasyonlarından sorumlu sözcü Tarık Ezzaldin'in ve İslami Cihad Hareketi’nin askeri konsey sekreteri Cihad Ghanem’in öldürüldüğü belirtilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081590/israilden-gazzede-bir-araca-hava-saldirisi-2-olu-3-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.