Zafer Partisi’nden AK Parti’ye katılım

Malatya'da Zafer Partisi ilçe başkanı ve beraberindekiler istifa ederek AK Parti'ye geçti.
Mevlüt Peker
|
25 Mayıs 2023, Perşembe - 19:56
Zafer Partisi’nden AK Parti’ye katılım

Malatya'da, Yazıhan İlçe Başkanı Mehmet Karadoğan ve ilçe yönetimi, Zafer Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlenen bir törende konuşan Mehmet Karadoğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın milliyetçi duygularla oynadığını ifade ederek, "Terör örgütü olan bir örgüte destek verdiği için biz milliyetçi Türk gençleri olarak, yardımcılarım ve yönetimimle birlikte istifa etme kararı aldık. Reisimize ve Cumhur İttifakı'na destek vermeye karar verdik." şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Namık Gören, Zafer Partisi Genel Başkanı'nı protesto eden ve AK Parti'ye katılan Karadoğan ile beraberindekilere teşekkür etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "Zafer Partisi Genel Başkanı'nın terör örgütlerini görmezden gelerek farklı nedenlerle Millet İttifakı'na destek vermesinin tabanda anlamı olmadığını göstermesi bakımından bu toplu istifalar anlamlıdır." dedi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Öznur Çalık da "İnanıyorum ki vatanını, devletini, bayrağını seven ve Türkiye'deki tüm vatandaşlarımızın da duruşu olan, ilkeli bir duruş sergileyen Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olacaktır." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Gören, Tüfenkci ve Çalık, AK Parti'ye katılanlara rozet taktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083568/zafer-partisinden-ak-partiye-katilim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.