Johnny Depp’e Karayip Korsanları’ndan yeşil ışık

Ünlü aktör Johnny Depp'in yeni "Karayip Korsanları" filminde Kaptan Jack Sparrow karakterini yeniden canlandırma olasılığı ortaya çıktı.
Ersin Küçükbarak
|
05 Haziran 2023, Pazartesi - 16:03
Johnny Depp’e Karayip Korsanları’ndan yeşil ışık

59 yaşındaki ABD’li aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’le yaşadığı çalkantılı boşanma süreci ve çeşitli davaların ardından imza attığı birçok projeden uzaklaştırılmıştı.

Ünlü aktörün adı Karayip Korsanları’nın altıncı filminden de silinmişti.

Ancak Disney Studios Motion Picture Prodüksiyon Başkanı Sean Bailey, New York Times’a verdiği bir röportajda, Karayip Korsanları serisinin altıncı filminin geleceğinden bahsederken Depp’in olası dönüşü için kapıyı açık bıraktı.

 “Daha önce gelen filmleri onurlandıran ama aynı zamanda söyleyecek yeni bir şeyimiz olan gerçekten iyi, heyecan verici bir hikayemiz olduğunu düşünüyoruz” diyen Bailey, Depp’in bu hikayenin bir parçası olup olmayacağı sorulduğunda ise stüdyonun “bu noktada tarafsız” olduğunu söyledi.

Bu yanıt, serinin hayranları tarafından kesin bir “evet” olarak yorumlanamasa da, net bir “hayır” olarak da değerlendirilmedi.

“Bir daha dönmem” demişti

Depp en son 2017’de çekilen “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı”nda Kaptan Sparrow’u canlandırmıştı.

Ünlü aktör, daha öncesinde adı altıncı filminden silindikten sonra bir daha Disney ile çalışmayacağını söylemişti. Depp, Disney yöneticileri karşısında “masum olduğu kanıtlanana kadar suçlu” gibi hissettiğini de eklemişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084902/johnny-deppe-karayip-korsanlarindan-yesil-isik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.