ABB, Sincan’daki rezalet için inceleme başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, uhdesindeki Sincan Barınağı’ndan yansıyan korkunç görüntüler sonrası inceleme başlatıldığını duyurdu.
Mevlüt Peker
|
09 Haziran 2023, Cuma - 00:33
ABB, Sincan’daki rezalet için inceleme başlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Sincan’da bulunan hayvan barınağından çekilen ve sosyal medyada paylaşıldıktan sonra halkın büyük tepkisini çeken görüntüler sonrası ABB’den açıklama geldi.

Hayvanseverlerin tepkisini çeken iç sızlatan görüntülerle ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya platformu Twitter’daki @ankarabbld onaylı kurumsal hesaptan yapılan paylaşımda, görüntülerle ilgili inceleme başlatıldığı, ihmali olan kişiler hakkında derhal gereğinin yapılıp kamuoyunun bilgilendirileceği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Sosyal medyada paylaşılan Sincan Barınağı'ndaki görüntüler hakkında inceleme başlatılmıştır. İhmali olan kişiler hakkında gereği derhal yapılacak ve kamuoyu bilgilendirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Gün boyu sosyal medyada yoğun olarak paylaşılan görüntülerde Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Sincan Barınağı'nda köpeklerin içler acısı hali gözler önüne seriliyordu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085396/abb-sincandaki-rezalet-icin-inceleme-baslatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (3)

Yorumunuz İletilmiştir.
kk
09 Haziran 2023, 11:12
bütün köpeklere nasıl bakacağız uyutun bence
Sirac
10 Haziran 2023, 08:08
Vicdansızlar Allah'ından bulsunlar. Onlar birer can taşıyor Allah'ın sessiz kulları diye bunca acıya duyarsız olamazsınız. Onların vebali 7 ceddinizden çıkar
Aleyna a
10 Haziran 2023, 08:32
Allahın belaları geberin hayvana yaptıklarınıza yazıklar olsun